-
Re: Fishing Simulator 2
RadOne, pliki rozpakowujesz do głównego folderu gry. Zwykle jest to C/Program files/fishsim Potem odpalasz grę, wchodzisz w opcje, w zakładkę advanced i kolejno w add-on. Tam na liście zaznaczasz dany plik i klikasz yes. W ten sposób dodaje się wszelkie łowiska, sprzęt, przynęty, ryby itp. Potem musisz zrestartować grę i przy kolejnym uruchomieniu już wszystko masz dostępne.
Inneczasy, niestety do wersji demo nie da się dodać łowisk... Jak już pisałem grę można znależć na e-mulu. Mam pełną wersję i mogę ją udostępnić np przez DC++ lub wrzucić na serwer.
Pozdrawiam
Bartek
-
No i wczoraj polskiej ligi nie było... Heh, normalne... Dlatego polecam wszystkim grę na zagranicznych serwerach.
Jeśli jednak chce ktoś pograć w sieci bez rywalizacji to cytuję posta z forum FS2:
"No to wczoraj sobie połowiliśmy....
Prawdopodobną przyczyną NIE ROZEGRANEJ wczoraj LIGI są kłopoty Timmyego z internetem. A szkoda, bo czeka się na tą naszą rywalizację cały tydzień, aczkolwiek serwer mój[gg470183], Sugusa[gg6171479] i Pietki[gg5595281] do gier TOWARZYSKICH praktycznie są odpalane codziennie . Numery serwerów ONLINE znajdziecie w naszych STATUSACH GG.
W imieniu swoim i Kolegów ZAPRASZAM"
-
bartekg !!!!! ja z chęcią ściagnałbym sobie od Ciebie z serwera F.S 2 tylko że ja bywam we wtroki po 20:30 i w niedziele po 15:00 ! Mam nadzieję że jakoś się dogadamy i da radę to ściągnać od Ciebie . Pozdrawiam!!!
-
-
mam fishsima2 full 174mg pościągałem pełno łowisk jest ich ponad 100 jak nie więcej oraz full przynęt zanęt spławików zyłek haczyków normalnie full wypasik tylko włączyć i grasz.zamieściłem opis jak posługiwać sie tym wszystkim jak zmienić haczyk łowisko jak sprawdzić jaka jest średnia waga na danym łowisku !!!!!!!! full wypasior tanio kto chce niech pisze sedzio@tlen.pl
Uprawnienia umieszczania postów