-
Fishing Simulator 2
Mam takie pytanko czy ktoś z forumowiczów gra w tą gierkę. Jak tak to jakie łowiska są godne polecenia i na co łowić i czy może ktoś wie czy w Polsce odbywają się jakieś zawody przez net jak tak to na jakim serwerze(IP) i o których godzinach.
-
Re: Fishing Simulator 2
Witaj
Odnośnie łowisk to powiedz jakie ryby chcesz łowić (morskie, łososiowate, tropikalne, karpie, drapieżniki...). Łowiska dostępne do FS2 można liczyć w setkach Podobnie przynęty, sprzęt itp.
Powstała niedawno Polska Liga FS2. Zawody odbywają się w niedziele o 20. Wszelkie dane (IP serwera itp) znajdziesz na stronie http://www.timmy2003.republika.pl/ Niestety, z powodu kiepskiego serwera często bywają awarie...
Polecam zawody na serwerach angielskich i kanadyjskich, jest o wiele ciekawiej. Do tego praktycznie każdego dnia są jakieś mecze.
Świetną zabawą jest też bicie rekordów świata notowanych na fskingfisher, lub gra w światowej lidze FS2 Ofline na http://www.fskingfisher.com/matchindex.htm
Ze względu na szwankującą polską ligę szukamy ze znajomymi kogoś kto może postawić serwerek, żeby robić jakieś dodatkowe zawody (wystarczy stałe, zewnętrzne IP).
Pytaj, chętnie pomogę Fajnie że ktoś z terrarystów również łowi w necie rybki
-
Wiesz co najbardziej interesują mnie karpie, drapieżniki no i na samym końcu jakieś łososiowate. A czy można dołaczyć do ligi w trakcie trwania sezonu no i jaki jest poziom(gierke mam od tygodnia). Na zagranicznych serverach to raczej nie pogram mój angielski jest nienajlepszy.
-
ja niedługo też dołacze właśnie ściagam tą gierke jak bedzie dobry polski serwer to daj znac
-
Skad sciagacie? Szukam tej gierki i innych wedkarskich... Mialem Pro BAss fishing 2003 i komus pozyczylem i nie mam.
-
Spróbuj poszukać przez e-mula.
Jeśli masz ftp to mogę Ci wrzucić.
FS2 to najlepszy symulator wędkarski
-
-
Dzięki bartekg za tą odpowiedź.
-
bartek a te pliki z rybami gdzie wrzucic do jakiego katalogu ??
-
witam ja mam tągrę była razem z jakimś niezbędnikiem komputer świata ale tylko 3 łowiska sa do wyboru chętnie sciagnal bym sobie jakąś pełną wersję tylko skąd?
Uprawnienia umieszczania postów