Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Fishing Simulator 2

Re: Fishing Simulator 2

RadOne, pliki rozpakowujesz do głównego folderu gry. Zwykle jest to C/Program files/fishsim Potem odpalasz grę, wchodzisz w opcje, w zakładkę advanced i kolejno w add-on. Tam na liście zaznaczasz dany plik i klikasz yes. W ten sposób dodaje się wszelkie łowiska, sprzęt, przynęty, ryby itp. Potem musisz zrestartować grę i przy kolejnym uruchomieniu już wszystko masz dostępne.

Inneczasy, niestety do wersji demo nie da się dodać łowisk... Jak już pisałem grę można znależć na e-mulu. Mam pełną wersję i mogę ją udostępnić np przez DC++ lub wrzucić na serwer.

Pozdrawiam
    Bartek

No i wczoraj polskiej ligi nie było... Heh, normalne... Dlatego polecam wszystkim grę na zagranicznych serwerach.

Jeśli jednak chce ktoś pograć w sieci bez rywalizacji to cytuję posta z forum FS2:

"No to wczoraj sobie połowiliśmy....
    Prawdopodobną przyczyną NIE ROZEGRANEJ wczoraj LIGI są kłopoty Timmyego z internetem. A szkoda, bo czeka się na tą naszą rywalizację cały tydzień, aczkolwiek serwer mój[gg470183], Sugusa[gg6171479] i Pietki[gg5595281] do gier TOWARZYSKICH praktycznie są odpalane codziennie . Numery serwerów ONLINE znajdziecie w naszych STATUSACH GG.
    W imieniu swoim i Kolegów ZAPRASZAM"

bartekg !!!!! ja z chęcią ściagnałbym sobie od Ciebie z serwera F.S 2 tylko że ja bywam we wtroki po 20:30 i w niedziele po 15:00 ! Mam nadzieję że jakoś się dogadamy i da radę to ściągnać od Ciebie . Pozdrawiam!!!

sedzio
    Guest

SIAMANO ZIOMKI WIEM JAKI TO BÓL JAK SIĘ SZUKA FISHSIMA2 BEZ EFEKTÓW WIĘC MOGE WAS PORATOWAĆ KTO CHCE NIECH PISZE SEDZIO@TLEN.PL PODAM LINKA GIERKA MA 6MG PEŁNA !!!!! PONOĆ TA WERSJA JEST OKROJONA. MAM TEZ WERSJE 174 MG ŚCIĄGAŁEM PRZEZ BIT TORRENTA TEZ MOGE PODAĆ LINKA MAM PYTANKO KTO WIE JAK COŚ ZŁAPAĆ DUŻEGO NA MOŻU BO JESZCZE NIC NIE ZŁAPAŁEM JAKA PRZYNĘTA JAKA PORA I JAKIE ŁOWISKO???????? MOŻE JAKIES DO ŚCIĄGNIĘCIA ?????????????????????????????????????????????????? ?????

sedzio
    Guest

mam fishsima2 full 174mg pościągałem pełno łowisk jest ich ponad 100 jak nie więcej oraz full przynęt zanęt spławików zyłek haczyków normalnie full wypasik tylko włączyć i grasz.zamieściłem opis jak posługiwać sie tym wszystkim jak zmienić haczyk łowisko jak sprawdzić jaka jest średnia waga na danym łowisku !!!!!!!! full wypasior tanio kto chce niech pisze sedzio@tlen.pl

Uprawnienia umieszczania postów