-
czy...
cze
czy ktoś z terrarystów hoduje też ptaki ?? jakie macie gatunki ?? rozmnożyliście jakieś ??
-
Re: czy...
Ja hodowałem kiedyś faliste. Kilka razy nawet mi się rozmnożyły, ale akurat, jeżeli chodzi o ten gatunek to żadna to sztuka. Teraz nie hoduje już ptaków, bo terrarystyka wzięła gore nad ornitologia i nie mam już miejsca na żadnych pierzastych przyjaciół.
-
może nie dosłownie ja ale raczej jest to hodowla ojca ja tylko pomagam (on momaga mi w terarystyce, w ktorej tez oprucz ptakow siedzi
głownie bażanty ozdobne i pawie , przepiorki kóry ozdobne .......
hodowla dość spora ptaki romnażane
-
a czy ktos hoduje i ma na sprzedaż jakies amadyny ?? chodzi mi o samiczke ostrosternych...
-
Mój kontakt z pierzastymi skończył się na dwutygodniowym trzymaniu Nimfy przez mojego byłego współlokatora. Niestety - Nimfa rozbiła się o szybę w oknie. :|
-
Hodowałem od pisklaka zwykłą srokę. Niesamowite zwierzę... Tak sprytnego potwora jeszcze w życiu nie widziałem. Mówienie o ptasim móżdżku, w przypadku ptaków z rodziny krukowatych, jest czystą bujdą P
-
a myślisz że kanarki nie ?? młody jak jeszcze ma oczy zamknięte a sie podejdzie do klatki to już sie chowa tak, że dno by wycisł w gnieździe . A o samicy opiekującej sie to już nie wspomne. Ponawiam pytanie o amadyny ostrosterne ma ktos ??
-
Trzymam ptaki w wolierze. Faliste rozmnażają sie jak szalone, mam też parke falistych standardowych, i nimfy ale jakies niechetne do seksiu
-
ale ktos pisał chyba nawet chciał sprzedać jakieś astryldy nie wiecie kto ??
-
ja mam ładnego samczyka amadyny górskiej ,,Jago'' -ale nie na sprzedaż
Uprawnienia umieszczania postów