Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Pomocy!!

Mieszany widok

Oczy drobiu
    Guest

Pomocy!!

Witam

Czy ktos z Was ma mozliwosc zidentyfikowac dane osoby na podstawie numeru telefonu komorkowego (Era)???? Telefon jest z wojewodztwa Slaskiego. Sprawa zycia lub smierci. Prosze jesli ktos moze pomoc niech sie odezwie na gg 4915020.

ponczos
    Guest

Re: Pomocy!!

Pozostaje Rutkowski...

Oczy drobiu
    Guest

Rutkowski to ostatecznosc :P. Wiem ze to jest do zrobienia

jezeli ktos ma telefona na karte to raczej nie do zrobienia

Oczy drobiu
    Guest

telefon jest na abonament, i wiem ze to jest do zrobienia.
    A moze ma ktos zwykla ksiazke tel Sosnowca????

Oczy drobiu
    Guest

Ludzie!!

Terrarysta w potrzebie!!! pomozcie!!!

Oczy drobiu: zakochales sie?

Oczy drobiu
    Guest

tak msk, zakochalem sie, i wiem, ze to jest do zrobienia bo dzisiaj nawet pytalem w salonie, ale trafilem na nieuprzejma pania, ktora nie chciala mi ujawnic zadnych informacji.W innym salonie pan chcial mi pomoc, ale niestety nie mial na swoim komputerze bazy danych.

zadzwon do ery na obsluge i popros moze ci sie uda
    pozdrawiam!

Oczy drobiu
    Guest

terrarysta potrzebuje pomocy i nikt nie moze pomoc)) tzn pewnie ktos moze tylko sie nie chce wystarczy tylko popytac, kazdy liczy na to , ze ktos moze mu udzielic pomocy, a sam nic nie robi, gdy ktos pomocy potrzebujechyba trzeba poprosic Rutkowskiego i wydac cala kase, no coz, ale powiem...WARTO!!! zycie bym oddal za te dane!!!!! moze jak byscie wiedzieli o co biega to od razu pomoc by sie znalazla, ale dopoki sprawy nie wyjasnie to nic Wam nie powiem niestety.Powiem w skrocie, chodzi o sprawe zycia lub smierci, kazdy moze rozumiec to jak chce,i wiecie.. ? mozecie mi zarzucic , ze pisze , ze terrarysta potrzebuje pomocy to jej nie uzyskuja, a sam nie odpowiadam na posty, ale nie bede odpowiadal na posty typu: do jakich rozmiarow rosnie taki i taki waz, jakie potrzebuje terram badz jak czesto zrzuca wylinke. Wszystko jest opisane, tylko poczatkujacym nie chce sie czytac A na frum odpowidac nie bede, wole napisac mail do danej osoby
    MOze sie w koncu ktos zlituje, bo wiem, ze sprawa jest do zrobienia, mamy tak skorumpowany kraj, az sie smia chce , ze takich informacji uzyskac nie mozna

Uprawnienia umieszczania postów