-
Pomocy!!
Witam
Czy ktos z Was ma mozliwosc zidentyfikowac dane osoby na podstawie numeru telefonu komorkowego (Era)???? Telefon jest z wojewodztwa Slaskiego. Sprawa zycia lub smierci. Prosze jesli ktos moze pomoc niech sie odezwie na gg 4915020.
-
-
Re: Pomocy!!
Rutkowski to ostatecznosc :P. Wiem ze to jest do zrobienia
-
jezeli ktos ma telefona na karte to raczej nie do zrobienia
-
telefon jest na abonament, i wiem ze to jest do zrobienia.
A moze ma ktos zwykla ksiazke tel Sosnowca????
-
Ludzie!!
Terrarysta w potrzebie!!! pomozcie!!!
-
Oczy drobiu: zakochales sie?
-
tak msk, zakochalem sie, i wiem, ze to jest do zrobienia bo dzisiaj nawet pytalem w salonie, ale trafilem na nieuprzejma pania, ktora nie chciala mi ujawnic zadnych informacji.W innym salonie pan chcial mi pomoc, ale niestety nie mial na swoim komputerze bazy danych.
-
zadzwon do ery na obsluge i popros moze ci sie uda
pozdrawiam!
-
terrarysta potrzebuje pomocy i nikt nie moze pomoc)) tzn pewnie ktos moze tylko sie nie chce wystarczy tylko popytac, kazdy liczy na to , ze ktos moze mu udzielic pomocy, a sam nic nie robi, gdy ktos pomocy potrzebujechyba trzeba poprosic Rutkowskiego i wydac cala kase, no coz, ale powiem...WARTO!!! zycie bym oddal za te dane!!!!! moze jak byscie wiedzieli o co biega to od razu pomoc by sie znalazla, ale dopoki sprawy nie wyjasnie to nic Wam nie powiem niestety.Powiem w skrocie, chodzi o sprawe zycia lub smierci, kazdy moze rozumiec to jak chce,i wiecie.. ? mozecie mi zarzucic , ze pisze , ze terrarysta potrzebuje pomocy to jej nie uzyskuja, a sam nie odpowiadam na posty, ale nie bede odpowiadal na posty typu: do jakich rozmiarow rosnie taki i taki waz, jakie potrzebuje terram badz jak czesto zrzuca wylinke. Wszystko jest opisane, tylko poczatkujacym nie chce sie czytac A na frum odpowidac nie bede, wole napisac mail do danej osoby
MOze sie w koncu ktos zlituje, bo wiem, ze sprawa jest do zrobienia, mamy tak skorumpowany kraj, az sie smia chce , ze takich informacji uzyskac nie mozna
Uprawnienia umieszczania postów