-
Re: Co wy nato ?
TCP, co za skrót ))
-
dzien bez wazeliny to dzien stracony... a co do tematu to faktem jest ze tutaj (nie wiem jak tam) niektozy duzo krzycza ale szczeze mowiac to i mi juz powoli zygac sie chce jak widze kolejny raz pytanie "czy to wylinka"... ale zeby tak odrazu narzekac to powodow chyba nie ma...
coz moze nie dostane bana za to ze nie napisalem jak ja to kocham ta strone :P:P:P:P, zarty...
wg. mnie nie ma o co kopii kruszyc, jacys przewrazliwieni Ci ludzie :/
-
weszłem (po raz pierwszy) na forum na terrarystyce i musze wam powiedzieć że po obejżeniu kilku, nawet głupich pytań trzeba stwierdzić że tam się lepiej traktuje ludzi niż tu:[
-
Każdy ma inne zdanie, uważam że to forum jest o wiele lepsze od tp
ale cóż...
-
-
Ja nie wiem, zaczynalem równo, po trochu tu i tam, jakos wydaje mi sie to forum szybsze i bardziej przejzyste, chyba preferuje jaśniejesze kolory
Mnie tu pasuje i nic nie zmieni mojego zdania :]
-
Dokładnie... to forum jest wg mnie lepsze, jak napisał Yeter - jest bardziej przejzyste dzięki czemu lepiej się je czyta. A co do TP to ja tam jestem zarejestrowany... ale siedzieć to jakoś tam nie siedze... poprostu przyzwyczaiłem się już do tego forum i tu mi się podoba ;-)
A tam to przesadzili z tymi zazaleniami... :-/
PS: Skrót TP kojazy mi się z naszą 'kochaną' Telekomunikacją Polską :P Co lubi ludzi okradać
-
Mam loginy na obu forach ale stwierdzam, że tutaj jest więcej fachowców i otrzymałam na tym forum wiele cennych rad. NaTP ludzie jakoś nie garną sie do odpowiadania na pytania Odnośnie przejrzystości - jak kto woli ale bardziej podchodzi mi TCP
Uprawnienia umieszczania postów