Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Co wy nato ?

Re: Co wy nato ?

Czuje w powietrzu 'flamewar' =)

pozwole sobie przytoczyć post Grocha:
    "mi tam na pewno nikt nic nie usunie, bo nie ma powodów, ale...
    fakt faktem, że na tcp nieprzyjemna atmosfera jest. wszyscy na wszywstkich drą mordy, nook się cepia o każdą pierdołę...
    tutaj jest bardziej swojsko (-:
    hehe"

hehehe to ja już nie wiem My piszemy ze tam jest taka a nie inna atmosfera a Oni że tutaj hehehehe dobre ja się nigdy jeszcze nie spotkalem z wrogością na Tej stronie na tamtej również bo Tam nie uczęszczam ale wiem ze mój qmpel sie spotkal a cio do znikających postów to nie wiem
    pozdrawiam!

Ale stym to przesadzili " to ci wielcy operatorzy na tcp to na ulicy lalusie o których nie powiedziałą bys ze trzęsą TCP "

100 x wole te forum tam nawet niemam logina

moim zdaniem jest tak ze "oni" przyzwyczaili sie do tamtego forum a "my" do tego. ja jestem zapisana tez na terrarystyce ale tam na forum prawie nie zagladam, bardziej pasuje mi to i chyba mozna to tlumaczyc glownie przyzwyczajeniem (no moze jeszcze wiekszym ruchem na tcp) bo nigdzie sie nie spotkalam z jakas wrogoscia czy czyms takim zebym miala inne powody. ale taka "wojna" tych stronek to glupota bo w sumei wszyscy mamy jeden cel: pomoc zwierzakom terraryjnym.

Ja jestem zarejestrowany i tu i tam, ale to forum jest duzo lepsze, jak i cala strona zreszta (ale sugar nie ma co :P)
    A co do znikajacych postow - jeszcze nie stwierdzilem

Dark Raptor
    Guest

Eh... smutne ((
    Jest to proces całkowicie naturalny i nazywa się konkurencją międzygatunkową. Gdy nisze dwóch gatunków pokrywają się w znacznym stopniu, proces taki może prowadzić do rozdzielenia nisz (specjalizacja) lub eliminacji słabszego konkurencyjnie. Jednego i drugiego nie polecam...
    Ku przestrodze...

Tez wole ta stronke o wiele lepsza

Ja również wole kochane tcp )
    Widać ostra konkurencja między tp i tcp :]

Uprawnienia umieszczania postów