Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: terrarium.com.pl a opera

Mieszany widok

terrarium.com.pl a opera

Czy ktos uzywa Opery?

Mam pewne problemy dotyczace funkcjonowania forum. Pomimo prawidlowych ustawien, w ogole nie chce mi zapamietac mojego loginu i w rezultacie nie da sie nic dzialac. Z drugiej strony, nie chce uzywac IE =(

Moglby mi ktos pomoc, prosze?

Re: terrarium.com.pl a opera

ja ci nie pomoge co do opery ale moge ci zaproponować Avant Browser dobry program a jeżeli masz linuxa to W takim razie Galeon
    pozdrawiam!

Hmmm, jaką używasz wersję Opery? Ja mam jeszcze 7.23 i nie mam z tym problemu. Mam za to czasem problem z oznaczeniem nowych wypowiedzi. :/
    Czasem po wejściu na forum wszystkie wypowiedzi są widoczne jako "nowe", a czasem to oznaczenie samo z siebie znika.
    W obu przypadkach efekt jest podobny - muszę sobie rpzypomnieć, o której godzinie ostatni raz przeglądałem forum, żeby znaleźć nie przeczytane jeszcze posty.

Mam dokladnie ten sam problem, Mefisto.
    Tylko w moim przypadku rowniez nie chce zapamietac mojego loginu (mimo, ze uzywam wand/cookies), ktory zapomina jak wejde w inny topic =(

A co do Twojej sygnatury- hehe, jasne, masz racje, ale niektorzy maja jakies dziwne systemy i u nich np. "żółć" bedzie wygladac jak "%55;&450&%#(4u2497" =(

A jaką masz wersję Opery? Zainstalowałeś już sobie 7.50? Jak ci działa Java? Z tym niestety też mam małe problemy. szczególnie w Gemiusie. :/

Co do podpisu... no tak - to może być problemem . Ale przecież teraz już nawet w egzotycznych systemach można zainstalować polskie strony kodowe i układ klawiatury, no nie?
    Poza tym samo nieużywanie polskich znaków jeszcze rozumiem - dla niektórych rzeczywiście wciskanoe dodatkowego ALT-u może być marnotrawstwem czasu i energii - gorzej już, gdy ktoś trzepnie wywód na pół ekranu i "przez przypadek zapomni mu się" o interpunkcji - masakra.

Ja również v.7.23 i wszystko chodzi w jak najlepszym porządku.

Atrax Robustus
    Guest

Mefisto - mi ten problem pojawia sie czasem i na eksploderze :/.
    Natomiast w linuchu problemow nie mialem.

Ja mam Netscape i jest ok. W IE, tez czasami bylo dobrze, a czasami tak jakby kasowal cookies (chociaz nie powinien)

Mi tez w Operze 7.23 wszysko ladnie chodzi.
    Natomiast te jaja z oznaczaniem watkow jako NOWE sa spowodowane bledami w konstrukcji forum a nie w przegladarce.

ja mam NN i jest spox :-)

Uprawnienia umieszczania postów