-"żałosny jesteś ty" hahaha :-D (śmiech w twoją twarz)

-"w takim razie bardzo biedne życie jeżeli twoje rozumienie sportu sprowadza się do tego co tu napisałeś" a skąd ty wiesz czym jest dla mnie sport? dla mnie sport jest poto zeby go uprawiać samemu a nie patrzeć na innych chyba ze niepełnosprawny jesteś... no chyba ze lubisz patrzeć na spoconych mężczyzn?...

-"To strasznie smutne takim się urodzić, prawda?" mozesz mi wieżyć ze jestem zadowolony z siebie i z mojego życia i wcale niejest mi smutno... w sumie jak czytam to co piszesz to wręcz przeciwnie wesoło mi...

-"Nie mówię żebyś kochał piłkę ale" - mozesz mówić co chcesz niemasz najmniejszego wpływu na moje życie w którym niema dla ciebie miejsca - jak dlamnie to moze cie niebyć, więc niemów mi co mam kochać a czego nie...

-"po pierwsze po co się odzywasz skoro masz to gdzieś?" bo jestem na FORUM a nie u ciebie w domu gdzie pewnie trzeba ręke podnosić zeby coś powiedzieć...

-"co w tym żałosnego, że ludzie się identyfikują z drużyną, która sprawia im przyjemność grając ładnie, dając nadzieję na zmartwychwstanie polskiej piłki i szanując ich?" tego juz niemam siły komentować bo ten tekst o zmartwychwstałej piłce rozbawił mnie strasznie, jeszcze kościół załóż pod wezwaniem zmartwychwstałej piłki...

-"jak według ciebie powinny brzmieć kibicowskie przyśpiewki,skoro śmiejesz się z nich to pewnie masz jakąś własną ideę" - a ty jak śmiejesz sie z durnego tekstu piosenki diskopolo to układasz jakąś swoją lepszą? no chyba ze trafiłem w to co lubisz to przepraszam... (jezeli nie rozumiesz oco mi chodzi to wytłumacze ci ze chodziło mi oto ze jezeli coś jest dla mnie idiotyczne to niebędę tracił mojego cennego czasu zeby ci wymyślać kolejne durne przyśpiewki)

-"przecież nie podejrzewam cię o leeperowski sposób dyskusji polegający na zmieszaniu wszystkich z błotem a potem w tył zwrot. " tutaj to juz mnie zorwaliłeś, ide turlać sie ze śmiechu zaraz wracam...

Niechce mi sie kłucić z tobą ale powiedz co ty chciales udowodnić? myślałeś ze napiszesz jakiś dłuzszy tekst to mnie to zatka czy co? jakiś wyzszy poziom chciales udowodnić? nie udało sie... pewnie zaraz sie do błędów ortograficznych przyczepisz bo tak było by najlepiej? poprostu to jest forum i kazdy ma prawo do wypowiedzi i nie mówiłem niczego konkretnie do ciebie więc nierozumiem poco siedzisz i piszesz w pocie czoła jakieś twoim zdaniem ambitne teksty o leperach i zmartwychwstałych piłkach oraz teksty na mój temat.

"P.S.tylko się nie zastrzel,bo z takim podejściem to pewnie nie masz najszczęśliwszego życia i niedaleko ci do odwiedzenia kurka w klamce" - bo nie wyznaje twojej wiary w zmartychwstające piłki i spoconych facetów to mam sie zastrzelić? hmm to raczej niejest argument...