-
Re: Geje
Nikogo nie powinno się prześladować.
-
wybacz.. zapomniałem zboldować języczka
-
To nie była aluzja(przeczytaj sobię definicje w takim czymś jak słownik) jeśli już można to nazwać: ironnia, sarkazm, a w ostateczności przekąs.
"Ograniczony mózg"? Hmmm... niezły z ciebie kocur. Ja nie wiem kto ci pisze te teksty? masz może młodszego brata? takiego z 8lat?
-
Xol, nie mozna. Ja do ludzi nie pisze per "*****", tak jak Ty, demonstrujac tym samym swoja milosc do blizniego swego i wszechtolerancje. I prymitywizm. Ale to milo, ze sie zdemaskowalas ze swoim podejsciem- zadasz tolerancji, a tolerancji nie dajesz. 26 lat i do dojrzalosci daleko, jakie to musi byc frustrujace...
Nawet Cie nie stac, zeby przeprosic tego, kogo obrazilas. Kolejny punkt dla mnie.
A jesli w postscriptum pijesz do mnie, to znowu Ci powiem, ze nie potrafisz czytac. Lub ignorujesz interlokutorow. Przeczytaj moja wypowiedz i powiedz, gdzie ja kogos obrazam? Jesli nic nie znajdziesz- nie osmieszaj sie. Jesli cos znajdziesz- kup okulary, albo lepiej- mozg.
Masz racje, podzeganie do nienawisci podlega pod paragraf. I to wlasnie Ty robisz.
-
Sam nie umiesz czytać widocznie, bo słowo przepraszam znalazło się w mojej powyższej wypowiedzi. Przepraszam wszystkich użytkowników forum, których wrażliwość mogłam urazić użytym słownictwem. Nie chce mi się przepraszać ciebie imiennie, bo wtedy oczekiwałabym, że przeprosisz gejów, których swoimi postami obraziłeś. A nie sądzę, żebyś to zrobił. Chyba że się mylę. Przeproś za swoją nietolerancję, to ja przeproszę za moją.
Aha, a propos tolerancji: żądanie "tolerancji dla nietolerancji w imię tolerancji" jest bezsensowną pseudodialektyką. Dlatego, że tolerancja dla nietolerancji byłaby umożliwieniem działań i głoszenia poglądów osobom nietolerancyjnym. W efekcie więc byłaby popieraniem nietolerancji. To tak, jakby w imię pacyfizmu bić wszystkich, którzy są agresywni. Więc niech ci będzie, jestem nietolerancyjna dla nietolerancji. Kropka.
-
-
"łączmy się w pary, kochajmy się..."
-
a ja chcialam zakomunikowac ze nie nawidze michala wisniewskiego. Dzis na tvn widzialam jeden egzemplarz, najchetniej bym mu dolozyla ale jestem dziewczyna i sama bym sobie nie dala rady <LOL>
-
Dawid Grams (daniels)
Guest
Ja bym wsmie zakończył ten temat bo można urazić tu kogoś skad wiecie czy niema tu wśrud nas homo bo ja wiem że na 100 % jest jedna dziewczyna która poznałem terrarystka jest spoko wiec skończmy temat bo możemy komuś zrobić krzywde tym co muwimy :/ brava dla tych co sa po stronie homo :-) ( sroka że gadam jak ***** ale chyba każdy wie oco mi miej wiecej chodzi )
-
Daleko milsze niz "*****".
Poniewaz masz trudnosci ze zrozumieniem moich postow, zrefrazuje i skroce:
- niech sobie robia co chca, co mnie to obchodzi, na ulicy ich nigdy nie zaczepialem, nie zaczepiam i sadze, ze nie bede zaczepial, gdyz to nie moja sprawa, zycze szczescia i wielu zadowolen;
- niech mnie nikt nie zmusza, zebym odczuwal jakikolwiek rodzaj podniecenia widzac dwoch facetow, wzglednie uwazal to za normalne;
- mysle, ze przyrownania do zwierzat nie sa najszczesliwsze, ale jak ktos lubi...;
- nie oczekujcie, ze wpadne w zachwyt, gdy jakis wasz obronca lub przedstawiciel nazwie mnie "pojebem" nieprzeczytawszy moich postow;
Czy teraz rozumiesz?
Ja *jestem tolerancyjny*, ale ich procederu nie uwazam ani za normalny, ani za estetyczny. Nikogo jednak nie obrazam, tak jak Ty.
Uprawnienia umieszczania postów