Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

Nikogo nie powinno się prześladować.

wybacz.. zapomniałem zboldować języczka

To nie była aluzja(przeczytaj sobię definicje w takim czymś jak słownik) jeśli już można to nazwać: ironnia, sarkazm, a w ostateczności przekąs.
    "Ograniczony mózg"? Hmmm... niezły z ciebie kocur. Ja nie wiem kto ci pisze te teksty? masz może młodszego brata? takiego z 8lat?

Xol, nie mozna. Ja do ludzi nie pisze per "*****", tak jak Ty, demonstrujac tym samym swoja milosc do blizniego swego i wszechtolerancje. I prymitywizm. Ale to milo, ze sie zdemaskowalas ze swoim podejsciem- zadasz tolerancji, a tolerancji nie dajesz. 26 lat i do dojrzalosci daleko, jakie to musi byc frustrujace...

Nawet Cie nie stac, zeby przeprosic tego, kogo obrazilas. Kolejny punkt dla mnie.

A jesli w postscriptum pijesz do mnie, to znowu Ci powiem, ze nie potrafisz czytac. Lub ignorujesz interlokutorow. Przeczytaj moja wypowiedz i powiedz, gdzie ja kogos obrazam? Jesli nic nie znajdziesz- nie osmieszaj sie. Jesli cos znajdziesz- kup okulary, albo lepiej- mozg.

Masz racje, podzeganie do nienawisci podlega pod paragraf. I to wlasnie Ty robisz.

xol
    Guest

Sam nie umiesz czytać widocznie, bo słowo przepraszam znalazło się w mojej powyższej wypowiedzi. Przepraszam wszystkich użytkowników forum, których wrażliwość mogłam urazić użytym słownictwem. Nie chce mi się przepraszać ciebie imiennie, bo wtedy oczekiwałabym, że przeprosisz gejów, których swoimi postami obraziłeś. A nie sądzę, żebyś to zrobił. Chyba że się mylę. Przeproś za swoją nietolerancję, to ja przeproszę za moją.

Aha, a propos tolerancji: żądanie "tolerancji dla nietolerancji w imię tolerancji" jest bezsensowną pseudodialektyką. Dlatego, że tolerancja dla nietolerancji byłaby umożliwieniem działań i głoszenia poglądów osobom nietolerancyjnym. W efekcie więc byłaby popieraniem nietolerancji. To tak, jakby w imię pacyfizmu bić wszystkich, którzy są agresywni. Więc niech ci będzie, jestem nietolerancyjna dla nietolerancji. Kropka.

xol
    Guest

W postscriptum nie piję do ciebie, tylko ogólnie wypowiadam się na temat tego wątku. Dlatego właśnie umieściłam postscriptum, żeby nie mieszać dwóch wątków

Czy kogoś obrażasz? No cóż, słowo "zboczenie" nie jest zbyt miłe... Ale przyznaję, że twoje wypowiedzi są bardzo łagodne w porówaniu z innymi.
    Nadal twierdzę, że ten wątek powinien zniknąć. Również z powodów osobistych za bardzo się denerwuję czytając go ))) a potem jest mi przykro że kogoś zbluzgałam

"łączmy się w pary, kochajmy się..."

ancur
    Guest

a ja chcialam zakomunikowac ze nie nawidze michala wisniewskiego. Dzis na tvn widzialam jeden egzemplarz, najchetniej bym mu dolozyla ale jestem dziewczyna i sama bym sobie nie dala rady <LOL>

Dawid Grams (daniels)
    Guest

Ja bym wsmie zakończył ten temat bo można urazić tu kogoś skad wiecie czy niema tu wśrud nas homo bo ja wiem że na 100 % jest jedna dziewczyna która poznałem terrarystka jest spoko wiec skończmy temat bo możemy komuś zrobić krzywde tym co muwimy :/ brava dla tych co sa po stronie homo :-) ( sroka że gadam jak ***** ale chyba każdy wie oco mi miej wiecej chodzi )

Daleko milsze niz "*****".

Poniewaz masz trudnosci ze zrozumieniem moich postow, zrefrazuje i skroce:
    - niech sobie robia co chca, co mnie to obchodzi, na ulicy ich nigdy nie zaczepialem, nie zaczepiam i sadze, ze nie bede zaczepial, gdyz to nie moja sprawa, zycze szczescia i wielu zadowolen;

- niech mnie nikt nie zmusza, zebym odczuwal jakikolwiek rodzaj podniecenia widzac dwoch facetow, wzglednie uwazal to za normalne;

- mysle, ze przyrownania do zwierzat nie sa najszczesliwsze, ale jak ktos lubi...;

- nie oczekujcie, ze wpadne w zachwyt, gdy jakis wasz obronca lub przedstawiciel nazwie mnie "pojebem" nieprzeczytawszy moich postow;

Czy teraz rozumiesz?
    Ja *jestem tolerancyjny*, ale ich procederu nie uwazam ani za normalny, ani za estetyczny. Nikogo jednak nie obrazam, tak jak Ty.

Uprawnienia umieszczania postów