-
Re: Geje
och nareszcie
powiem wam jedno WIELE SIE NAUCZYLEM CZYTAJAC TO WSZYSTKO
DZIEKI
-
Nie nosze, nie nosilem, nie bede nosil dresu, chodze w szerokich spodenkach i w za duzych bluzach. Mam nadzieje ze to nikomu nie przeszkadza O WIELCY OBRONCY PEDALKÓW
-
neo2 hahaha widze ze nie jestem jedyny co do gustów muzyczno-ubiorczych hehehe
pozdrawiam!
-
Legu... w sumie to nie chciałem nikogo obrażać, ale Twój dziadek jak zresztą większość dziadków to po prostu staruszek o zatwardziałych poglądach wyrobionych wląsnie przez takich cudownych ludzi jak Hitler i Stalin.... Jego poglądy są z deka przestarzałe... A to że ktoś taki jak Hitler tępił gejów to tym bardziej świadczy o tym że to złe postępowanie.... Ciekaw jestem czy byś sie cieszył jakby taki Hitler zabrał Twoją rodzinkę na obóz letniskowy...... Tobie kogoś takiego trzeba, bo wtedy byś zrozumiał jak ważni są inni dobrzy ludzie, nie zależnie od tego jaki mają kolor, wyznanie czy orientacje sexualną.. Zresztą co Was do cholery jasnej obchodzi co kto z kim robi?? Sa tacy co lubią pissing.... i co?? Mnie to brzydzi... ale ich sprawa.... niech sie nawet tną jak ich to kręci.... Jeśli sa fajnymi ludźmi to prosze bardzo.... Zresztą zwróćcie uwagę na fakt, ze ludzie wykształceni i inteligentni są tolerancyjni, a tacy "dziadziusue" co siedzą w domu przed TV ewentualnie wyjdą z psem na 2 godzinny spacer do nastęnej przecznicy, to raczej zatwardziali anty-wszystko-inne`i.....
-
zagłajmy w najsłabsze ogniwo......
-
Jejka Polacy to jednak wrogi narod gdzie ta polska goscina?? ehehe. ale ja tez uwazam ze nie trza nam z polski Holandii robic. Nie moge sob ie wyobrazic ze w przyszlosci jak wezme na spacer mojego przyszlego syna bede musial odpowiadac na pytania t ypu : Tatusiu a dlaczego ten pan caluje sie z kolega? ty tez ze swoimi tak robisz?, i nikomu nie dam sie przekonac ze to normalne bo to nie jest normalne. Dla mnie to choroba na tle psychicznym. A ci co uwazaja ze to normalne to zapytam po co jestesmy oddmiennej płci, wedl ug mnie by sie uzupelniac . A sluby i o zgrozo adopcja dzieci w rodzinach homoseksualnych, powiem tyle Zal mi tego DZIECKA bo to tak jak swiadomie pozwolic na krzywienie takiemu dziecku psychiki. Dobrze ze w naszym kraju jeszcze teog nie ma i mam nadzieje ze nie bedzie, Sa inni ich sprawa ale niech zostawia to dla siebie bo niekoniecznie spoleczenstwo musi na to patrzec.
-
I tutaj zahaczyc troche o sens istnienia trzeba, bo moim zdaniem jako takiego sensu życia nie ma, jestesmy po to, żeby rozmnożyć gatunek ludzki, wiec homole to jak dla mnie wybryki ewolucji, tj. ci z potrzeby, ci z checi maja skrzywiona psychike.
-
Co takiego robię nienormalnego, czy raczej bardziej nienormalnego niż ty?
msk napisał(a):
> Czy jesli ja nie rozumiem pretensji geja do swiata za to, ze
> jest gejem
Nie znam żadnego geja, co miałby jakiekolwiek proetensje do swiata za to że jest gejem. Jeśli już mają pretensje, to za to, że muszą obawiać się że dostaną po gębie od takich pojebów jak ty.
-
mks Ty dresie lol
-
xol a ja znam takiego, powiada: "a myslisz ze ja nie chcial bym byc normalny??"
To ze nie znasz nie znaczy ze tacy nie istnieja...
Uprawnienia umieszczania postów