Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

Autor: MinuS (---.lubin.dialog.net.pl) Wyślij e-mail
    Data: 20-05-04 21:17

ja uważam że homoseksualizm to choroba w sumie to ja to wiem bo to jest choroba więc jak to mamy tolerować ?? jesteśmy stworzeni takżeby być hetero wyobrażacie sobie zwierzęta homo bo ja nie a my przeież w pewnym sensie tez jesteśmy zwierzętami i skoro zostaliśmy stworzeniu hetero to homo trzeba leczyć i ja tez nie toleruję homoseksualistów, jestem tolerancyjny ale tutaj akurat ta tolerancja mi ustępuje

---- nie umię wstawiać cytatów wiec będzie tak Czy jak ktoś ma grype to go nie tolerujesz?? A jeśli ktoś Ci bliski zachoruje to go porzucisz bo jest chory więc jak to można tolerwoać.... Aż sie zraziłem do wielu tutaj oób...... Masakra... nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak można znienawidzić kogoś kogo się nie zna....

GAY IS OK & LES IS THE BEST )))))

I popieram że bardzo wielu ludzi jest odmiennej orientacji i żyją wśród nas... często mogą to być członkowie waszej rodziny, przyjaciele.... i Wy ich perfidnie ranicie.... A najbardziej to mi się podobało to o drRobert napisał - że gejom nie dokucza homoseksualizm ale nietolerancja....

nie umię wstawiać cytatów wiec będzie tak
    piszesz [ quote ] ( tekst ) [ /quote ] ( ale bez spacji ) i tyle :-)

uff, dlugi temat, ale jakos dotrwalam

taaa, znam ja takich homofobow, a potem ida do domciu i ogladaja zdjecia i filmiki z less w roli glownej.

cieszy mnie tylko jedno, ze olbrzymia wiekszosc osob tutaj jest jednak tolerancyna, a ci ktorzy wywolali temat gdzies sie zmyli (dziwne ze nie pomyslą ze oni tez sa inni - hodują jakies paskudztwa - czy zdają sobie sprawę ile osob sie ich brzydzi?

Nie wszystkim gejom odpowiada ich homoseksualizm, ale raczej nic nie poradza na to, wiec dlaczego wszyscy na sile z zewnatrz chca ich "wyprostowac"

bo gej to taki osobnik ktorego trzeba tępić, lalala TEPIC GEJOW to moje motto zyciowe(no i zydow). Ależ ja jestem nietolerancyjnym chamem ale co mi tam dobrze mi z tym. Choduje pająki ale nie odbywam z nimi stosunkow seksualnych, wiec jestem calkiem prawie normalny.

"prawie" o widze ze sie odezwal chociaz jeden, po ambicji sie dostalo, co?) lalala co za dziecinada lalala

Podejrzewam, że przykrym akcentem powyżej zakończy się wkrótce dyskusja.
    Ważne są takie sygnały, przebłyski, żeby czyjeś zastane, mętne bajoro pobudzić do myślenia.
    Wszyscy się chyba uczymy, wszyscy śmiejemy się ze swojego patosu z roku na rok, rokrocznie. Ufam, że gdyby ustalić kolejne statystyki, duża część poglądów dyskutantów przeewoluuje.
    Pozytywnie, bo w końcu wszelka cywilizacja, a więc prawo, ukuwanie świadomości zbiorowej itd. nie dopuszczą koniec końców do infantylizmu wtórnego, sterydowej głupoty i rządów jaskiniowców.

Może pająki CHodujesz i nie masz z nimi stosunków... za to faceci mogą mieć stosunki z innymi facetami ale ich za to nie CHodują.... Zaś stosunek z Żydem to już pewno szczyt obrzydzenia co nie... A znasz chociaż jednego geja, lesbijke albo Żyda?? Ja Żydów nie znam, ale powiem Ci że wielu gejów jest dużo lepszych od wielu heteryków...

Neo2 to idz tepic jak taki jestes mocny w gebie, wez swoj odswietny dres i wejdz do klubu dla gejow, na koszulce wypisz swoje motto zyciowe i gwarantuje super impreze, potem napisz posta jak bylo

nienawice geyów i jak to mój dziadek mówi cytuje: "Hitlera i Stalina im trzeba oni by zrobili z nimi pożądek"

Uprawnienia umieszczania postów