Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

xol wrote:
    To co do ciebie przemawia? Jak każdy może sobie wymyślić, co według niego jest chorobą a co nie jest, to ja może powiem, że ci co hodują pająki są chorzy. Albo że wszystkich co mają poniżej 170 cm wzrostu trzeba leczyć.

Czy cokolwiek *musi* do mnie przemawiac?

Czy jesli ja nie rozumiem pretensji geja do swiata za to, ze jest gejem, musze byc przez wszystkich przekonywany, jak wielce zacofanym zwierzeciem jestem, zwlaszcza przez kogos, kto sie sam do zwierzat przyrownuje i ich homoseksualnych zachowan? (tak, jakby to mialo splendoru dodac) Czy wszyscy musza mnie nawracac lub zalamywac rece nad moim zacofanym mozgiem, pomimo tego, iz nie jestem na tyle zacofany, zeby rzucac w kogokolwiek kamieniami, wzglednie pluc, ba- chocby wysmiewac na ulicy?

A niech sobie robia, co lubia, czy mi to przeszkadza?
    Nie. Dopoki ktos nie zaczyna mowic, ze jestem zacofany, poniewaz nie odnosze sie do tego na kolanach. Bo tu jest ta sama kwestia, jak przy religii i wierze. Wierzcie sobie w co chcecie, nawet w zbawczy wplyw rolki papieru toaletowego. Ja to toleruje, nie pale kosciolow, nie zawracam na ateizm, nie wysmiewam. Natomiast kiedy ktos zaczyna mowic, jak biednym czlowiekiem jestem, bo nie wierze w Boga, albo w gejow, jak nietolerancyjnym kawalem prymitywa jestem, bo nie wierze w Boga, albo w gejow, jak powinienem isc sie pomodlic, bo nie wierze w Boga, lub leczyc, bo nie wierze w gejow- wtedy zaczynam sie wkurzac. Skoro geje oczekuja tolerancji z mojej strony, ja oczekuje tolerancji dla mojego braku zrozumienia dla ich swiatopogladu, jakikolwiek by on nie byl- choc go toleruje. I oczekuje, a nawet domagam sie, nienawracania mnie sila, bo jestem szczesliwy mogac widziec calujacych sie homoseksualistow, nie wysmiac ich, ale *pomyslec*, ze sa biedni- gdyz tak uwazam i basta.

A to, ze to jest nienormalne- to juz moja prywatna sprawa, nie musza mnie przekonywac skreslenia z listy chorob (z tym skresleniem, swoja droga, to byla jakas inna sprawa, ale nie pomne szczegolow) czy przyrownania do dwoch mietoszacych sie psow, zbyt prymitywnych, aby zapanowac nad rownie prymitywnym popedem czy wykazac sie wyzszym uczuciem do partnera, a nie jego odbytu.

Uwazaj sobie nizszych niz 170cm za chorych. Albo hodowcow pajakow. Ani jednym, ani drugim nie jestem, aczkolwiek bede bronil Twojego prawa do wyrazania wlasnego zdania. I rowniez nie bede na Ciebie plul na ulicy z tego powodu, aczkolwiek moge prywatnie myslec, ze jestes biedna. Bo robisz cos nienormalnego.

Satysfakcjonuje Cie moja odpowiedz?

Dawid Grams (daniels)
    Guest

GAY IS OKAY :-) powiedzmy sobie szczerze to sa normalni ludzie o innej orjetacji, a jak kogos to obrzydza czy cuś to niekomentujcie i niezwracajcie uwagi.

Dark Raptor
    Guest

He he... zapoznaj się z biologią i strukturą socjalną naszego najbliższego krewniaka, szympansa bonobo. Jest też wiele innych niezłych przykładów we wszelkich taksonach....

jakos dziwnie ucichli krzykacze....

Dark Raptor
    Guest

Uff..... Przewaliłem się przez całą dyskusję, lepsze to (?) niż dyskusja o wgeterianiźmie. Niektóre posty niestety mnie przerażają, inne napawają nadzieją.
    Na początek ok. może to nie jest przesłuchanie UB, ale z góry informuję, że jestem 100% hetero (jak już się deklarowac, to się deklarować).

Zgadzam się z dr Robertem i Rammsteinem (choć ten drugi ma dość specyficznie ukierunkowany tok myślenia - BTW. z którym się bardzo często zgadzam). Homoseksualizm to nie choroba, chyba, że cała wiedza psychologiczna i biologiczna, którą teraz zdobywam jest g**no warta. O tej tematyce u zwierząt już dużo powiedziano i tej części nie roztrząsam... zapraszam do przeglądania książek z zakresu socjobiologii i etologii.

W postach przeraziła mnie ta czysta agresja. Mam to coś z czystego dresiarstwa. Idzie sobie taki ABS (absolutny brak szyi) po ulicy, sterydy zamiast mózgu, obowiązkowy szaliczek (jeszcze się zaziębi biedactwo) i już jest PANEM. Jak masz długie włosy, słuchasz innej muzyki, masz inne poglądy na świat, chodzisz w innych ciuchach to ci zap*****, a może i zabije. Nie przesadzam, bo często widuję dresiarzy, niemal codziennie słucham ich żulerskich wywodów, jak to komuś znowu wpier*** bo był trochę od nich inny i nie spodobał im się. I teraz kto tu jest bardziej niebezpieczny dla społeczeństwa? Oczywiście, że pedzie, bo się całują publicznie... sorry, ale mnie to jakoś nie rusza.

Ciekawi mnie sprawa poruszona przez Rammsteina. Wg. badań ok. 90% Polaków to katolicy. Taaaaak... kochaj bliźniego swego jak siebie samego (najlepiej przywal mu, nazwij Żydem, pedałem itp. itd, podpal dom i zlinczuj). Tak wiary uczy nas o. Muchomorek, Radyjo i ich wspaniali, bojowi i wiecznie trwający przy jedynej właściwej wierze narodowi-katolicy (czytaj "brunatne koszule"). Może przesadzam, ale też miałem częste kontakty z tym środowiskiem i wiem jak to wygląda...

Temat robi się głupi i doskonale odzwierciedla choroby trawiące nasze rzekomo otwarte społeczeństwo. Ja toleruję wszystko, chyba, że ingeruje to w moje prywatne życie lub ma na nie jakiś pośredni wpływ. Chciałem dorzucić swój głos, może niewielu go przeczyta, ale może się zastanowi gdzie zmierzamy.... (takie dramatyczne zawieszenie głosu na tle ponurego krajobrazu w czasie burzy

PS. Rammstein nie rozwalaj się, ja chcę być pierwszy )

Dark - te 90 % to dane lekko nieaktualne :>:>
    Ostatnio w TVP3 odbylo sie kazanie biskupa Jana T. :> ktory oglosil ze 80% polakow postepuje i w zyciu codziennym kieruje sie naukami kosciola, w rzeczywistosci osob wierzacych i uczesczajacych do kosciola jest w rzeczywistosci...lekko ponad 54 %
    80 % ? to smieszne...kosciol od zawsze zawyzal statystyki osob wierzacych itp.
    Wg biskupa Jana ( kazanie 5.V na TVP3 ) gdyby nie kościół nie byloby w Polskie szkolnictwa, szpitali i innego typu instytucji, ale zapomnial chyba o liscie ksiag zakazanych i wielu innych, kosciol jest wrogiem rozwoju i szerzy ciemnote...Polska toi na skraju upadku a prawicowcy typu PO, PiS itd. oddaja za bezcen polskiemu klerowi ziemie. taki maly off-topic ;> A jak pisałes DR. filozofia osob wierzacych jset taka: "dac w morde, wszystkim niewierzacym i 'innym' w imie naszego Boga wszechmogacego kochanego i bialego papy made in Watykan" ( taka jest chyba wiekszosc. ;] ).

(...)Rammsteinem (...) ma dość specyficznie ukierunkowany tok myślenia
    tzn...? :P:P

Dark Raptor
    Guest

Chodziło mi o czysty antyklerykalizm. Mam też w tym temacie sporo uprzedzeń, ale nie jestem aż tak negatywnie usposobiony (spotkałem jednak paru normalnych księży), ale to temat na zupełnie inną dyskusję (a ja zaraz spadam do domu uczyć się do egzaminów).

Jezscze raz przepraszam za moje okazywanie antyklerykalizmu na forum publicznym, ale ciezko jest mi sie powstrzymac...ja równiez spotkalem dobrych ksiezy, ale to wyjatek jeden na 100(0).
    Kler scisle stoi za szerzeniem na calym swieci nienawisci do homoseksualistów i ludzi o innych pogladach a to mnie wpienia.

RAMMSTEIN wybierasz "smaczki" z caleko zycia chrzescijanskiego i sie nimi kierujesz... ale jak powiedzial Raptor to nie ta dyskusja

Takich 'smaczkow' ostatnimi czasy pojawia sie coraz wiecej i nie trzeba siegac do przeszlosci...wystarczy terazniejszosc. Ale ok, koniec tematu antyklerykalizmu...

Uprawnienia umieszczania postów