A moze jestes po prostu zazdrosny o uczucia innych osob? :>Ja mam w sobie strasznie dużo agresji do gejów. Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy z rękę.
A moze jestes po prostu zazdrosny o uczucia innych osob? :>Ja mam w sobie strasznie dużo agresji do gejów. Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy z rękę.
A własnie Korexon, przegladałem Twój profil i widze ze interesujesz się ZHP ?
nalezysz do jakiejs druzyny ? czy co ?
Jezeli nalezysz do jakiejs druzyny to PRZYNOSISZ WSTYD ZHP !!
Z tego co wiem to ta organizacja uczy aby zyc w harmoni z bliznim, ojzcyzna itd. itd.
A Twoja postawa jest sprzeczna z postawa ZHP, oni toleruja - Ty nie mozesz ?
Dlatego powuinno sie uczyc nasze spoleczeńśtwo czegos, moi drodzy, co nazywa sie T - O - L - E - R - A - N - C - J - Ą )
Pozniej w szkolach coraz wiecej slyszy sie o przemocy, 12letnie 'dzieci' zabijaja swoich rowiesnikow itd.
Masz racje ze takie kurduple moga byc natretne jak pchła.
Ale cóż...nie moge zrozumiec takiej postawy, co w tym zlego ze dziecko ma rodziców, 'matke' i ojca tej samej plci ? wazne ze okazuja sobie milosc, szacunek i bezpieczenstwo czyż to nie jest najwazniejsza rzecz w rodzinie ? to wystarczy aby byc szczesliwym...powinni to zrozumiec a wtedy dokuczanie dzieciom z takich rodzin nie mialoby miejsca. Gdybym spotkal na ulicy takiego bachora ktory dokucza komus...hmm...moge przewidziec moja reakcje. Jak widac teraz i z moich wczesniejszych wypowiedzi mam uraz do braku tolerancji, chamstwa itp...
czyz nie mam racji ?
PS. sorry za bledy gramatyczne lub innego rodzaju bledy ale jestem zmeczony i spie na klawiaturze.
ależ Arturze! jestes nietolerancyjny... wobec braku tolerancji
Bardzo przepraszam za moj brak tolerancji do braku tolerancji :P:P
tak juz mam :P
Ależ ja jestem nietolerancyjny :>:>:>:> ]:->>>
Delirium, a co, na kazdym kroku podrywa cie jakis slodki chlopiec, ze tak nie lubisz gejow? Zadna ze znanych mi homoludkow nigdy mnie nie podrywala, zaden tez nie przystawial sie do mojego faceta. Masz jakies zle wyobrazenia, moze z jakichs nienormalnych filmow :/ Zboczenie??? Choroba??? No to sie lecz, bo lubisz jakies takie dziwne, oslizle, wlochate zwierzeta :/
myślałem, że potrafisz czytać ze zrozumieniem..
"zboczenie jak każde inne(obrzydliwe).."
"albo co gorsza podrywali mnie"
No wydaje mi sie, ze jednak umiem czytac.... Dla mnie obrzydliwe jest dupowłazostwo (oczywiscie w sensie przenosnym) i wkladanie reki w majtki swojej dziewczyny na przyklad na zatloczonym przystanku tramwajowym, a nie homoseksualizm.
jakoś dziwnie przy czytaniu ominełaś: 'mogę się z nimi kumplować'
Awi.. nie można na siłę być wrednym babskiem
'dupowlazostwo' w sensie dosłownym według mnie jest zdecydowanie bardziej obrzydliwe..
derilium, ok - koniec tematu.
Dobrze ze przynajmniej kilka osob jest w miare normalnych na tym forum...
Przynajmniej moglem na moje wlasne, zmęczone ślepia zobaczyc jakie jest nasze spoleczeństwo. Nie posązdałem Was o taki brak tolerancji, hodujecie te zwierzęta, czy to niczego Was nie uczy ? ech...
Moje zwierzaki ( lacznie z psami i kotami ) sa lepsze od niektorych ludzi ktorych znam...pewnie za takie stwierdzenie miejscowy proboszcz ekskomunikowal by mnie...ale kij mu w oku i tak nie chodze do kosciola.
Dobranoc Wszystkim !!