-
Re: Geje
Ja mam kilku - 3 w porywach do 4 prawdziwych przyjaciol i gdybys ktorys z nich okazal sie inny, nie zerwalbym z nim przyjazni - co to ma wspolnego z jego innoscia ?
Dawid - zastanów sie nad pytaniem ktore zadałes...
jezeli uwazamy kogos za PRAWDZIWEGO przyjaciela bez wzgledu na okolicznosci nie zerwiemy z nim przyjazni. Tyle.
-
dziwny swiat ... tylko uczepiliscie sie tych co nie trzeba!! czemu ktos nie napisal np ze nie nawidzi pijakow na przystankach albo zlodzieji albo pedofilow! to im sie nalezy nietolerancja!!!!
-
kazdy ma prawo do innosci, to nie sredniowiecze ;]
-
Dawid Grams (daniels)
Guest
Jak zauważyłeś Artur sa tu takie osoby które napisały że nienawidza gejów do nich zadaje to pytanie czy olali by przyjaźń.
-
a ja musze zastrzec "double", bo napisałeś do mnie Ven :P ech glodnemu chleb....
-
Dość długi ten fajny wątek...
-
zboczenie jak każde inne(obrzydliwe).. nie obchodzi mnie co robią w sypialni.. mogę się z nimi kumplować byle nie poruszali przy mnie tych tematów, albo co gorsza podrywali mnie. jestem też przeciwny adopcji dzieci przez takie pary. według mnie dziecko z dwoma tatusiami(ew. mamusiami) miałoby w szkole(i nie tylko) przerombane..
-
Jezeli chodzi o adopcje dzieci, hmm...ktoż tam wie.
Ale moim skromnym zdaniem liczy sie bezpieczenstwo i milosc, nawet w takiej rodzinie homoseksualistów. Jezeli adoptuja dziecko wcale nie jest powiedziane ze i ono bedzie gustowalo w przedstaicielach tej samej plci.
Czasami taka rodzina skladajaca sie z przedstawicieli tej samej plci moze sie okazac lepsza i obdarzyc 'swoje' dziecko wieksza miloscia i bezpieczenstwem niz rodzina hetero. z czestsza wystepujaca patologia.
A co do szkoly, moze i masz racje - ale wynika to znowu z tej nietolerancji
ech...
-
mają sie leczyc...bo? Cierpią z tego powodu, ze są homoseksualistami, sprawiają ból innym, zagrazają bezpieczenstwu innych osob, a moze biosz się, ze sie zarazisz tą chorobą?? Ale coz.. pewnie masz racje. Znasz jakies leki, albo kuracje lecznicze? :>
-
nie mówie, że taka rodzina byłaby zła pod jakimś względem.. mam na myśli nietolerancje w śród dzieci i młodzieży - wszyscy wiedzą jak okrutne w swoim dokuczaniu są małe dzieci..
Uprawnienia umieszczania postów