Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 152

Wątek: Geje

MinuS
    Guest

Re: Geje

ja uważam że homoseksualizm to choroba w sumie to ja to wiem bo to jest choroba więc jak to mamy tolerować ?? jesteśmy stworzeni takżeby być hetero wyobrażacie sobie zwierzęta homo bo ja nie a my przeież w pewnym sensie tez jesteśmy zwierzętami i skoro zostaliśmy stworzeniu hetero to homo trzeba leczyć i ja tez nie toleruję homoseksualistów, jestem tolerancyjny ale tutaj akurat ta tolerancja mi ustępuje

Tak jest 10% homoseksualistów czyli średni co dziesiąty człek, jednym słowem - dużo.
    Niewiem jak niektórzy przewidują ich leczyć w zakładach zamkniętych (śmieszne). To przecierz prawie 4 mln. polaków czyli 3 Warszawy albo połowa zamordowanych w Oświęcimiu. To tak jakby z nas wyleczyć terrarystykę

Jednak widze że większość forumowiczów wypowiada się pozytywnie na ich temat - i dobrze

tomash_k: jesteśmy stworzeni takżeby być hetero wyobrażacie sobie zwierzęta homo bo ja nie

Nie twórz nowej wiedzy z jej braku. Niestety, brodzika intelektualnego nie da się zatuszować pyskówką.

sory tomku, z minusa oczywiście był cytat.

przeprosiny accepted nie no nic sie nie stalo mi też czasem jakis bug w tekscie wyskoczy

PROSZE WAS, ZAMKNAC TO !

Ech...wybaczcie moje dzisiejsze wkurzenie, zwykle jestem spokojny, ale czasami mam ochote przy....walic pewnym osoba...prymitywnym osoba :/

Jezu...choroba czy nie, odwalcie sie kurcze od tego...jezeli beda chcieli to beda sie leczyc, widze juz taki scenariusz pod Waszymi rzadami ( mam nadzieje ze zaden z Was nie będzie 'robil' w polityce... :/ ) hitem programowym katoprawicowych ugrupowań za pare lat ( oprocz slinienia sygnetów biskupow i innych ) bedzie z pewnoscia masowe zamykanie gejów i lesbijek w zakladach psychiatrycznych pod sztandarem bialego papy z Watykanu...dobra ide z tego forum zanim calkiem sie wkurze a dzis mialem ciezki dzien :/
    Prosze Was zamknijcie juz wreszcie ten temat, sami widzicie do czego on prowadzi ? sprzeczki, klotnie, konfrontacja sprzecznych pogladów...KAZDY MA PRAWO MIEC WOLNOSC, TO JEST ZYCIE PRYWATANE i za goracym przeproszeniem g**** Wam do tego. Postawcie sie na miejscu tych ludzi...ja zawsze zylem w harmonii z ludzmi, nigdy nie potepialem ich pogladów, innych orientacji, nikomu nie mowilem o moich problemach, cierpialem samotnie - Oni tez cierpia. Nienawidze tego co objawia sie u Was. Na stare lata pewnie przyjdzie nam sie barykadowac w domach, aby nie zostac zamordowanym za...odmienne poglady. jaka wspaniala perspektywa na przyszlosc ! )) ech...
    Ech...juz nie pisze nic w tym temacie. Bywajcie Polacy, narodzie tolerancyjny...inaczej.

xol
    Guest

No to źle "wiesz", bo homoseksualizm nie jest chorobą. Chyba, że wiesz lepiej niż lekarze?
    Wyobraź sobie też, że wśród zwierząt zdarza się bardzo często. Są zwierzęta - "zadeklarowani" geje, co samicy nie ruszą, i jest też wiele zwierząt "biseksualnych" - a raczej, ściśle rzecz biorąc, te same osobniki mogą kopulować z samicą, a mogą z samcem. Radzę najpierw się dokształcić, a potem pisać, że coś "wiesz".

Dawid Grams (daniels)
    Guest

I jeszcze jedno mam pytanie do wszystkich tutaj zgromadzonych na tym formum co odpowiedzieli swoja opnie na temat gejów. Kazdy z was ma tak naprawde chodz jednego parawdziwego przyjaciela ( ale takiego prawdziwego ) Co by sie stało jak by został gejem pożucilibyście jego warta przyjaźń dla tego że jest inny?

nic byli byś my cały czas przyjaciółmi, przyjaciela się w biedzie nie opuszcza...

odczepcie sie od nich ;]

Uprawnienia umieszczania postów