Strona 5 z 16 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

mój fryzjer jest gejem i strasznie sympatycznym gosciem z ktorym wreszcie moza pobredzić o kosmetyach, babach i ploteczkach znam jeszcze kilku homków obu płci i bardzo ich lubie. nie znosze tylko jak stoi taka parka na srodku miasta i sie obwmacuje albo inne ciekawe zeczy wyrabia - poza tym nie lubie gdy ktokolwiek to robi w miejscu publiczym (zadzrosc? :P) poza tym mnie tez niektore kobiety se podobja i nie kryje sie z tym :P sesesese strzezcie sie

Rammstein, nie strzelaj. Lubie ludzi o imieniu Artur!

wiem, wiem ;-)
    hihi...czuje sie wyrozniony

Mnie razi obmacywanie sie w miejscu publicznym parki chlopczyk i panienka, a szczegolnie jak on jej prawie lapy pcha w majtki. Bleee, obrzydliwosc... Traci sie ochote na ciag dalszy dnia :/ Alez ja jestem nietolerancyjna...

:>:>:>:>:>

aby nie zwalić na siebie noży, obelg i wiadra kupy, sprostuje ze od ponad 2-óch lat jestem zwiazana ze 100% samcem i mrrau doskonale sie razem uzupelniamy

Ven nie używaj tego nicka "Fryzjer" :P musze tego nicka zastrzec prawami

Temat takich par czesto byl poruszany równiez w mediach. Coż niektore starsze osoby uwazaja to za wymysl szatana, heh...ciekawe jakie maja zdanie na temat homoseksulistów ( chociaz to z gory wiadomo ) nie wiem, nie wiem dlaczego nasze spoleczenstwo jest takie prymitywne ? zmieniaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie...niedawno bylem w miescie wieczorkiem banda prymitywów probowala odebrac mi komorke a przeciez kilka lat temu bylo nawet calkiem spokojnie ( przynajmniej na terenie miasta )...im szybciej nastanie biblijny armageddon tym lepiej, nie sadzicie ?
    dobra, koncze juz ten temat tutaj, ale nadal bronie tych ludzi, uwazam za bohaterów osoby ktore wzielu udzial w manifestacji w Krakowie, wykazali sie odwaga prezentujac swoje twarze publicznie...a jak to sie skonczylo ? ranni...bol...cierpienie...fajnie panie KoReXoN, prawda ? :/// echhhhhhhhhh..........

ok, ide sie przejsc bo z minuty na minute robi mi sie smutniej.
    Jeszcze porozmawiamy na gg Awi Pozdrawiam !!

Dziwi mnie to czemu ich tak bardzo nienawidzicie? Przecież oni w sumie nic nie robią (np. rozrób itp.), niech se żyją. Jedyne co mi się w tym niepodoba to np. ich manifestacje, ale niegdy nie widziałem żeby się na ulicach całowali. Poza tym połowa (tak z badań wynika) ukrywa to, i jest im z tym bardzo ciężko.

Nawiązując do wątku gejów na terrarium.com.pl dam świetne porównanie:

- Osób z rudymi włosami jest w Polsce 2%*
    - Homoseksualistów 10%*

*w-g statystyk

Przypomnijmy sobie ile widzimy na ulicy, w tramwaju itp. osób z rudymi włosami (naturalnymi). A teraz według w/w informacji wyobraźmy sobie że homoseksualistów jest 5 razy więcej, czyli co to co dziesiąty użytkownik. Prosty rachunek (statystycznie) jest ich: 2980*: 10 = 298
    * - 2980 liczba wszystkich użytkowników

Ja lubie płeć przeciwną, ale kieruje się zasadą że jak mi ktoś nie przeszkadza to jest wszytko ok.

Dawid Grams (daniels)
    Guest

ehhh.... dziwny zbiek okolicznosci bo dopiero co wrucilem z kosciola i napotkalem geja i prosil mnie o papierosa ( dalem mu ). A jeszcze w te wakacje nienawidzilem takich ludzi, ale sam mam duzo kumpli gejow oni sa jak inni tylko nieczuja potrzeby na kobiete tylko na meszczyzne oni tez maja wlasne zycie. To ze sie liza albo Bóg wie co jeszcze w miejscu publicznym to moze byc niesmaczne ale to ich prywatna sprawa kazdy z was kto ma partnera lub partnerke kiedys pocalowaliscie sie w miejscu publicznym i co ? I nic niektórych to razi niektórym to wisi a niektórzy sie podniecaja, jak widac jestesmy nietolerancyjnym krajem z wyjatkami ale sam kiedys bylem nietolerancyjny dla homo, ale to jest ich zycie ich sprawa co was obchodzi ze meszczyzna z meszczyzna albo kobieta z kobieta sie caluja to jest ich zycie niewasze. Oceniajcie sami siebie a nietylko kogos kto przechodzi kolo was. Patrzcie na wasze wady a nie obgadywujcie kogos innego. Taka jest moja opinia prawie kazdy z was tu to rasita ze tak powiem w stostunku do pedalów macie fobie kumacie sami hodujecie niebezbieczne zwierzaki a tu boicie sie geja. Uspokujcie sie !

( Z góry przepraszam za bledy albo za to ze kogos moglem urazic ale chce dotrzec do was ze geje to tez ludzie tak jak ty i ja )

10 proc. homoseksualistów!!?? Boże..nie wiedziałem..tak dużo?? Co dziesiąty z nas jest nim?? AArgh... Szczapiłem się...

Uprawnienia umieszczania postów