Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

Nasze społeczeństwo jest wyjątko mało tolerancyjne.......w wielu dziedzinacg życia...

xol napisał(a):

> Mam nadzieję, że kiedyś w
    > zakładach zamkniętych będzie się leczyć z nietolerancji.
    > Przymusowo. Najlepiej elektorwstrząsami.
    >

Z akumulatorem na jajach

Korexon: Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy za rękę

a mi się wydaje, że boisz się, żeby twoje napuchnięte superego nie ucierpiało, gdyby ktoś przypadkiem podejrzewał cię o ludzkie zachowanie, czyt. umiejetność współżycia w społeczeństwie

Korexon: Jak w wawie będzie jakaś parada to jadę na kontrparade która na pewno wtedy będzie.
    Naprawdę nie ma się czym chwalić.

Za to w twoim przypaku jak najbardziej - tylko czekam jak pokażą twoją twarzyczkę w "Faktach". Żałosne.

Nasze spoleczenstwo jest malo tolerancyjne..?? To pojedź sobie do Czech...tamci to maja jazdy... jak jesteś murzynem(a do murzynow nic nie mam) albo homo(za to do homo mam) to wieczorem w parku bez eskorty sie nie pokazuj...

...w Faktach albo w 997 =)

A co, homoseksualisci maja na czolach wypisane, ze sa homo? Skad wiecie, ze nie ma obok was waszych znajomych, ktorzy sa innej orientacji seksualnej, a nigdy sie do tego nie przyznaja, znajac wasze poglady? Skad wiecie, ze osoba sprzedajaca w osiedlowym sklepiku to nie homo? Mam kilku dobrych znajomych z takich kregow (i to plci obojga) - zdziwilibyscie sie, ile jest takich osob... Ja ich szanuje bez wzgledu na ich orientacje.

Dla mnie niewazne, jakiego wyznania i o jakiej sexualnosci jest czlowiek. Wszystko zalezy od tego, co jest wewnatrz czlowieka. Nie cierpie glupoli, zlodziei, ludzi o malpiej zlosliwosci, chamow, rasistow i pewnych siebie idiotow -> wsrod hetero jest ich multum (nie twierdze, ze tylko wsrod nich, ale nie znam zadnego homo, ktorego moglabym nazwac takimi epitetami).

Im dluzej jestem blisko ludzi, tym mniej ich toleruje i lubie. Stanowczo bardziej wole zwierzeta :/

W sumie dziwie sie, ze ten temat nie zostal usuniety. Wobec tego chyba zaloze temat nienawidze Rammsteina, Voraxa, Meg, Smoka, Smalla, Dee Yaya (oczywiscie, nie mam powodow, ale to tylko przyklad na glupi temat, wasze nicki po prostu mi sie przypomnialy)... eeeee... musialabym wejsc w spis terrarystow i wpisac po kolei Zobaczymy, ile bedzie postow ;>

Tolerancja nie jest wasza mocna strona, mosci panowie, wiec nie oczekujcie, aby ktos byl dla was slodki i mily chociazby na gg, jak z czyms wyskoczycie.... Ja jestem dla was "nieuprzejma i niemila, jak ja tak moge", a sami chwalicie nie niechlubnymi przekonaniami, oj nieladnie, nieladnie, hipokryci :>:>:>

Mam pytanie: jezeli macie cos przeciwko czemus, to napiszcie dlaczego? Wytlumaczenie: "bo chodza za rece i ich nie lubie" oraz "bo nie" nie dociera do mnie.

Jak czytam te posty to rece sie załamuja, co to dzieje sie na tym swiecie ? ponoc wieksza czesc ludzkosci deklaruje ze sa katolikami, widac wlasnei po tym co sie dzieje, typowe zachowanie dla tej wiary :/
    Czlowiek dziczeje coraz bardziej, juz zwierzeta lepsze sa od ( wiekszosci ? ) ludzi...
    Staram sie w tym temacie bronic wiekszosci ludzi, wiem ze to nic nie da w porownaniu z pogladami ktore wiekoszc z Was tutaj szerzy, ale coz...poprostu takie sa moje poglady, staje po stronie slabszych ( ? ).
    Czasami przychodzi mi ochota aby strzelic sobie w leb, teraz mam na to wyjatkowa ochote widzac ze jest takie prymitywne i nietolecyjne s poleczenstwo. Ech...nie mam juz sil. Chce umrzec. ((

(...)nienawidze Rammsteina(...)oczywiscie, nie mam powodow, ale(...)
    uch ulzylo mi

Oj, Rammstein, nie peniaj. Napisalam przyklad. Raczej wez do siebie to, ze twoj nick pamietam, a wielu innych nie .

Uprawnienia umieszczania postów