Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 152

Wątek: Geje

Re: Geje

"Agresja rodzi agresje"slyszalem to w jakims filmie w podobnych okolicznosciach =) to chyba mialo zwiazek z innoscia osobnika o nicku msk :P:P

Hehe....nie mialabym zadnych oporow kumplowac sie z lesbijka jezeli bylaby wporzadku dziewczyna, jedynie z inna orientacja seksualna
    Znam jedna pare homoseksualna (znajomi mojej babci - powaga). Jest to dwoch facetow ok.50-letnich i niczym nie roznia sie od zwyklych hetero; mili, kulturalni, pomocni itp. Nawet zalatwialam im psa ze schroniska :P
    Zauwazylam wlasnie ze wszyscy faceci nienawidza gejow:/ Nie wiem skad u was takie stereotypy, w wiekszosc bledne. Hmm...moze bierze to sie z tego ze czlowiek boi sie tego czego nie zna. No i chyba jest tez tak, ze chlopak aby wyjsc na rownego, meskiego itp poprostu nigdy nie powie ze nie ma nic do gejow, bo mogloby to byc roznie odebrane przez rowiesnikow.
    Zyjmy w milosci ludzie!!!!
    Hehe...jeszcze zaraz ktos mnie bedzie podejrzewal :P Obwieszczam publicznie - MIKKA JEST HETERO )))

P.S Nie mam juz tez tych linkow bo rowniez mialam niedawno formata

Oj 'ludzie' - widać że rośnie juz pokolenie następców prawicowców z PO oraz tych kretynow z SdPl ( czy jak oni sie tam zwa ). Kurde jak tak będzie w przyszlosc to wyprowadzam sie z tego kraju...dziczyzny sie znaczy. :/

Ja tam nie mam nic do mniejszosci seksualnych, to też są ludzie i mają prawo do wolności swoich pogladów czy orientacji, mam racje ?
    Zycze Wam wszystkim troche wiecej tolerancji ( chociaz wiem ze to raczej sie nigdy nie spelni, niechaj Wasz papa wszechmogacy Rydzyk was 'blogoslawi' ).
    Spojrzcie na to z innej perspektywy; postawcie sie w ich sytuacji - co czuja ci pietnowani ludzie ? nasze polskie spolecznstwo ekhemm...( boziu przepraszam zakrztusilem sie !!!!! ;P ) jest strasznie malo tolerancyjne co widac wlasnie.
    A wszelkie koscielne organizacje, czy niejktore polityczne ( <zygi> ) tepia wszelkie objawy innosci, czy tak ma byc ? zwariowana rzeczpospolita papieska :[:/
    JA NIE MAM NIC PRZECIWKO MNIEJSZOSCIA SEKSUALNYM - to tyle, podsumowujac.

i polecam jeszcze stronke: www.faktyimity.pl

...a i zby nie bylo nied omowien, ja preferuje kobiety

RAMM, mozna nic nie miec ale jak bys sie czul gdybys znal takiego typa który w podstawówce juz sie jak gej zachowuje O_o (powaga, Micce juz opowiadalem o nim)
    i stara sie chlopcow podrywac O_o (tez powaga). Mnie on uprzedzil, i jakos tak teraz jeszcze bardziej ich nie lubie.....

A skąd wiesz że ma akurat takie upodobania ? moze najzwyklej w swiecie robi sobie zarty ? a jezeli nie, fakt...nie powinien sie tak zachowywac w takim srodowisku, ale coz...
    To nie powod zeby sie uprzedzac, nie oceniaj zachowania ogolu po tym jednym przypadku.

Moja matka - psycholog twierdzi że to choroba... Tak..takich ludzi trzeba leczyć... I pieprzyć te wszystkie gadki o nietolernacji... geju: jak jesteś chory to sie lecz!

Ciekawe ilu będzie sie chcialo leczyc =)

RAMM, on ostatnio jak kumpel pokazywal mu swoja dziewczyne to ten puscil text: "Nawet ladna, jak na dziewczyne" O_o. Ale dobra bo offtopa robimy wiec stop.

RAMM Rydzyka to ja tez mam w powazaniu bo do kosciola nie chadzam, gejów nie lubie(lesbijki nie przeszkadzają) bo jak to wygląda jak idzie dwoch facetow po ulicy za reke, ubrani w dzwony(czy jak to sie tam wabi) i obcisle koszulki, włoski na zel i do tego sie zaczynają całowac. Az sie proszą zeby dostac w morde

Uprawnienia umieszczania postów