Strona 1 z 16 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Geje

Mieszany widok

Geje

Chciałem zakomunikować, że nie nawidze chomoseksualistów. Dziś widziałem dwa egzemtlaże, naj chętniej to bym im dołożył, ale duzi byli, i w brew pozorom faceci.

Re: Geje

EE spoko tez ich nie lubie, ale spoko tacy juz sa. A i HOMOseksualisci

a ja nienawidzę takiej pisowni:

KoReXoN napisał(a):

> Chciałem zakomunikować, że <u>nie nawidze</u> <u>chomoseksualistów</u>. Dziś
    > widziałem dwa <u>egzemtlaże</u>, <u>naj chętniej</u> to bym im dołożył, ale
    > duzi byli, i <u>w brew</u> pozorom faceci.
    >

Ja też nienawidze gejów, jak widze ich to dostaje bialej gorączki, wedlug mnie jest to choroba i powinno sie ich leczyc w zakladzie zamknietym.

Nie no spoko, niech sobie robią co chcą ale... NIE PRZY LUDZIACH!!!!

Ehhh... a kto ich lubi?? To sa dziwni ludzie, jak dla mnei sa to zwykli zboczency, i tez twierdze ze to choroba psychiczna.

O jejq, coz za skrajne poglady...Gej- czlowiek jak kazdy inny, ja tam jestem tolerancyjna i nic nie mam do homoseksualistow. Nie biją mnie tym, wiec niech sobie robia co chca. Uwazam ze to kazdego prywatna sprawa i kazdemu bez wzgledu na orientacje seksualne czy tez jakies inne mniejszosci pogladowe nalezy sie szacunek.
    Agresja rodzi agresje!!!!

Deathscythe
    Guest

Chyba każdy normalny chłopak nie lubi gejów!!!

Deathscythe
    Guest

Mikka ty jesteś dziewczyną i inaczej to widzisz Jestem ciekaw czy lubisz lesbijki ??

Mikka, apropo gejów, masz moze linki do filmów o Szymonie Da Mastah Geju?? bo ja formatowalem dysk a na mailu juz ich niema ;(

Uprawnienia umieszczania postów