-
Re: Geje
Ales teraz wykazala sie kultura i inteligencja.
Co takiego robisz nienormalnego?
1) nie umiesz czytac
2) nie umiesz sluchac
3) nie umiesz dyskutowac
4) masz klapki na oczach, bo...
5) nie umiesz czytac
6) nie umiesz sluchac
7) nie umiesz dyskutowac
i nade wszystko 8) nie umiesz sie zachowac
Slowo daje, jesli tacy ludzie, jak Ty maja prawo wyrazac swoje poglady- swiat schodzi na psy. Zauwaz, zero dyskusji z Twojej strony, doszlo do argumentow i juz xol nie potrafi sie wybronic bez rzucania miesem, co, mam nadzieje, zostanie uwzglednione przez administratora strony.
A dla Twojej informacji, choc wlasciwie teraz juz mam Cie calkowicie gdzies, ani dresem, ani antysemita, ani antyklerykalem, ani wreszcie w ogole nietolerancyjnym nie jestem. Tylko Ty nie potrafisz tego zrozumiec, gdyz nie potrafisz rowniez czytac.
-
A dokładniej, to takie smaczki odnośnie katolicyzmu pojawiają się zadziwiająco dokładnie co mniej więcej 250 lat...
-
Te wszystkie punkty można odnieśc do ciebie
Do administratora: przepraszam za niecenzuralną wypowiedź, poniosło mnie Proszę o skasowanie mojego poprzedniego posta.
P.S. Z drugiej strony, nie wiem czy to, że ktoś NIE UŻYWA słów niecenzuralnych, wystarcza, żeby uznać go za dobrze wychowanego i pozwolić mu obrażać innych.
Moim zdaniem cały ten wątek powinien zostać skasowany, bo podżeganie do nienawiści podpada pod paragraf kodeksu karnego.
-
Współczuję mu w takim razie.
-
Jak tam ludzie widzę, że pedałki rulez? Zobaczymy co z takiej postawy wyniknie za kilka lat. A ta nietolerancja w stosunku do facetów którzy lubią się bolcować siusiakiem kolegi, to moim zdaniem jest zbawienie, nie problem naszego społeczeństwa. I oby tak dalej.
Acha, a jak robią parady to niech się spodziewają takiej reakcji, naprawdę nie ma się czym chwalić.
-
No prosze...przemowil - cud sie stał
Niech to nie będzie Twój problem patrz na swoje wady. I najlepiej zakończyc ten temat...
-
Korasie nie rozumiesz roznicy miedzy tolerancja a afirmacja, a na paradach technojełopów tez nie jest ":wzorowo" i sie "chwala" cpaniem, dawaniem dupy byle komu i jest cool
-
Jak to jest twoim zadniem cool to spoko.
Ale na paradach techno są miłośnicy techno i myslą przedwodnią jest tehno, a nie przyzwyczajanie ludzi do widoku pedałków.
-
na paradach techno zdecydowana większość to nażelowane, prymitywne osobniki z wypucowanymi do przesady butami.. to ich, a nie gejów, powinno sie prześladować :P
-
widac twoj ograniczony mozg nie pojal aluzji...
Uprawnienia umieszczania postów