Autor: MinuS (---.lubin.dialog.net.pl) Wyślij e-mail
Data: 20-05-04 21:17
ja uważam że homoseksualizm to choroba w sumie to ja to wiem bo to jest choroba więc jak to mamy tolerować ?? jesteśmy stworzeni takżeby być hetero wyobrażacie sobie zwierzęta homo bo ja nie a my przeież w pewnym sensie tez jesteśmy zwierzętami i skoro zostaliśmy stworzeniu hetero to homo trzeba leczyć i ja tez nie toleruję homoseksualistów, jestem tolerancyjny ale tutaj akurat ta tolerancja mi ustępuje
---- nie umię wstawiać cytatów wiec będzie tak Czy jak ktoś ma grype to go nie tolerujesz?? A jeśli ktoś Ci bliski zachoruje to go porzucisz bo jest chory więc jak to można tolerwoać.... Aż sie zraziłem do wielu tutaj oób...... Masakra... nie rozumie i nigdy nie zrozumie jak można znienawidzić kogoś kogo się nie zna....
GAY IS OK & LES IS THE BEST )))))
I popieram że bardzo wielu ludzi jest odmiennej orientacji i żyją wśród nas... często mogą to być członkowie waszej rodziny, przyjaciele.... i Wy ich perfidnie ranicie.... A najbardziej to mi się podobało to o drRobert napisał - że gejom nie dokucza homoseksualizm ale nietolerancja....