-
Zysk siedzac na fotelu
Chcesz mieć dodatkowe zrodlo kasy? Ja takie już mam od pewnego czasu. To nie żaden walek tylko prawda – inaczej bym tego nie polecal.
Zarabia się w dość nowej firmie o nazwie 2 dollars email. Pieniądze dostaje się za klikanie w bannery udostępniane przez firme.
A co ja z tego będę mal? Proste – za nowa osobe zarejestrowana dostane dodatkowo $$$ - ale jeśli wy się zarejestrujecie tez możecie namawiac do tego innych i wtedy to wy dostaniecie kase. Nic prostrzego – pare minut dzienie was nie zbawi a zawsze milo dostac pieniadze za free. Sprobowac nie zaszkodzi wiec do dziela.
http://www.2dollaremails.com/paidmai...hp?refid=11271 - to wlasnie tam zarabiamy
Najczęściej zadawane pytania:
P: Gdzie się zarejestrowac?
O: Tutaj http://www.2dollaremails.com/paidmai...hp?refid=11271
P: Gdzie znajde te bannery?
O: Po rejestracji dostajemy takie konto do którego możemy się zalogować jak do skrzynki email i tam właśnie sąte bannery
P: Ile kasy dostane za kliknięcie w banner i ile mogę razy klikną na dzień?
O: Bannery są wartości od 20 do 1 centa. Średnia wartości bannerów to około 6 centow. Każdy banner można kliknąć jeden raz. Zarabianie polega na kliknięciu w banner odzczekaniu 20 sekund w czym pomaga zegar który się otwiera i wciśnięciu wstecz. I tak wiele razy. Zajmuje to średnio 15 min. Dziennie.
P: Co to są te bannery i ile ich jest?
O: Bannery to obrazki na które klikamy i otwiera się strona. Jest ich 50 dziennie. Kliknięty bannerek znika jak się cofnie wię się nie pomylimy. Aby przejsc do nastepnej strony z vanerami trzeba na dole strony znalesc „next” (jest koloru tla wiec dopiero na najechaniu muszka się pojawi.
P: Ile zarobie w dzień ile w miesiąc i i od ilu wypłacają pieniądze i w jaki sposób
O: Firma gwarantuje że zarobisz 2$ dziennie. Czyli 60 $ w miesiąc. Wypłacają pieniądze od 50 $ przez wysłanie czeku który można zrealizować w każdym banku.
P: Czy są jakieś ograniczenia dzienne?
O: Są można kliknąć tylko te około 50 bannerków dziennie czyli około 2-3 $.
P: Czy są jakieś bonusy?
O: Tak za zapisanie się dostajesz 8 $ !!!
P: Jak to się dzieje że przysyłają kase?
O: Po uzbieraniu kasy w miejscu gdzie widzisz ile masz kasy pojawia się przycisk reedem. Po tygodniu od kliknięcia admin kontaktuje sięz tobą przez mala i wysyła ci kase. Jak nie poradzisz sobie z odpowiedzią adminowi to pomoge.
P: To nie możiwe że za friko kase dają !!!
O: Możliwe bo nie friko tylko za każde twoje kliknięcie firma dostaje od sponsorów do 10 centów czyli na tobie zarabia
P: Z kąd wiesz że to prawda?
O: Bo mam kase od nich w ręku!!!
P: Jak dostane czeka?
O: Pocztą.
P: Czy po rejestracji ni zaatakują mnie wirusy czy dialery?
O: Nie strona jest całkowicie bezpieczna
P: Ile płaci sięza rejestracja?
O: Nic, jest darmowa.
P: Czy trzeba być pełnoletnim?
O: Nie trzeba.
P: Czy trzeba podać dokładne dane.
O: Tak dokładne i prawdziwe bo nie dostanie się inaczej kasy
patrzcie ile ja mam
Your Current Earnings | Referral Links | Edit Your Information
Advertising | Paid-To-Click | GOLD MEMBERSHIP
Paid Email Clickthrus : $18.26
Credits : $0
Reason for credit Amount credited Date of credit
Sign Up Bonus : $2.00
Referral Bonus : $382
Debits : $0
Reason for debit Amount debited Date of debit
Your Referrals :
Tier 1 50 Total Referrals)
Tier 2 8 Total Referrals)
Tier 3 0 Total Referrals)
Tier 4 Total Referrals)
Tier 5 Total Referrals)
Tier 6 Total Referrals)
Tier 7 Total Referrals)
Tier 8 Total Referrals)
Tier 9 Total Referrals)
Tier 10 Total Referrals)
Total Earnings : $402.343
Jak juz uzbieramy 50 $ to klikamy ...... redeem. ......i to znak do admina ze uzbieralismy kwote minimalna i ukazuje sie nam komunikat Redemption CompleteHere are the steps to the redemption process:1. The Webmaster will review your account for any mistakes or errors.2. After that he will debit your account for the amount redeemed. 3. Then he will contact you and send you your redemption.This whole process may take a couple days. So please be patient = CZEKAJ CIERPLIWIE
http://www.2dollaremails.com/paidmai...hp?refid=11271
Uprawnienia umieszczania postów