-
kto ma login na JoeMonster i mi pożyczy :>
wiem ze chamsko robie, ale to świnstwo do dzis mi nie przysłało hasła i nie wiem czemu wrr
-
Re: kto ma login na JoeMonster i mi pożyczy :>
Także i ja tam bym chciał się dostać ;].
-
Login: cornie
hasło : cornie
-
dziekuje dziekuje dziekuje i slowa harcerza, ze nie bede wykorzystywac twojego logina na forach ani nigdzie indziej- a jesli bede, mozesz mi osobiscie skopac tyłek a ja nie bede sie bronic
-
wiecie co... jesteście beznadziejni. osobiście jestem współtwórcą konkurencyjnej dla Joemonster strony humorystycznej (www.kurde.pl), ale będe w tym przypadku bronil wroga! ludzie, wy sobie nie wyobrażacie, ale utrzymanie serwera to jest droga sprawa. z reklam wpadają GROSZE! różne rejestracje/poczty czy inne płatne uslugi to główne źródła utrzymania dla takich stron! wchodzicie, czytacie, śmiejecie się, ale nie robicie nic, żeby sprawić, by wlaściciel strony mógł sobie coś kupić za SWOJE pieniądze, nie bynajmniej zarobione na stronie! przez takich jak wy Ci, z których tekstów/zdjęć się śmiejecie muszą wydawać cała kase na urtzymanie serwisu :/
-
hehe jakbyś chciał wiedzieć to serwis JoeMonster.org nie jest wcale płatny, bynajmnije ja nic nie musiałem płacić jak się rejestrowałem. Co prawda rejestrowałem się jakieś 3 lata temu, i na stronie się troche zmienilo m.in. płatność
także my tu wcale nikogo nie okradamy....
-
ja się kurcze wysililam, wplaciłam to 5 złotych (jest to wg ten system jest bardzo dobry), dostałam kod aktywący, a hasła...nie! czekalam i czekałam, w końcu się wkurzyłam i jak wyżej widać wyżebrałam login - sorry Grochu, ale moje 5 zeta joemonster ma już w swojej skarboneczce :P i tak więc albo ja zrobiłam jakimś cudem błąd w mailu albo to ich wina...
-
joemonster ma około 1 zł w swojej skarboneczce. dla przykłądu:
rejestracja na kurde.pl kosztuje 2 pln, z czego nasze konto zasila ok 48 gr- reszta jest przejmowana przez operatora. no i u nas haslo dostajesz na 100% [: dobry na prawdę system jest
-
to kurde.pl jest płatne?? ja tam zawsze wchodziłam (nie wiem jak w tej chwili - dawno nie właziłam) za darmo!
-
Ja szczerze polecam darmową stronkę www.fun.from.hell.pl
Dobrej zabawy
Uprawnienia umieszczania postów