-
O boshe jeszcze to już jutro.....
już jutro matura z polaka a ja nawet jednego streszczenia nie przeczytałem... :/
-
Re: O boshe jeszcze to już jutro.....
-
Nawet nic nie mówcie.......teraz na prawde zaczynam czuć co to stres........chociaż wiem, że jak zdam i pujde na studia to bede się śmiał z tego później....
-
myśle, że pisemny to jeszcze jeszcze, ale jak pomyśle o polskim ustnym to mnie skręca... :/
mam nadzieje że będziemy sie z tego jeszcze śmiali
-
Oby... ))
-
spokojnie,damy rade. W końcu jesteśmy KOZAKAMI ROCZNIK '85 - TAKICH JUŻ NIE ROBIĄ:]]
-
o boshe a za rok nowa matura ;)
wniskujac o twoich opisach, daid, jestes slicznie przygotowany na jutro :P
Rocznik '86 ma jeszcze gorzej, oto minusy:
1) piszemy mature w kwietniu
2)mamy tylko 3 lata liceum i krocej przygotowujemy sie do matury
3)matura jest nowiutka, jeszcze nie uzywana - znowu bedziemy krolikami doswiadczalnymi
4)jest trudniejsza pod wzgledem mateialu (zdawanie ustne rozszerzone jest na poziomie i wyglada identycznie jak zdawanie magisterki)
5) jest dluzsza, a przychodzac na nia nie mozemy miec przy sobie absolutnie niczego, nigdzie wychodzic podzas zdawania i prawdopodobnie nie bedzie tez tablic matematycznych
6)egzaminatorzy pochodza z obcych szkol i nie znaja cie ani troche - ocenianie totalnie obiektywne i zero pomocy (;-)) od nauczyciela
7)zadne FC i inne dyplomy nie zwalniaja ze zdawania jezyka (oprocz laureaci olimpiad)
8)w kwietniu nie kwitna nam kasztany
a traz plusy:
1) matematyka nie jest obowiazkowa!!!!
2) mozesz wybrac sobie poziom zdawania (podst. - rozszerz.)
3) matury na poziomie podst. NIE MOZNA oblac - tylko gdzie potem cie przyjma np z 10% (nie ma ocen, tylko procenty)
have nice day, rocznik '86 (i tu nastapił strzał w łeb) :P
-
Tyle mojego szczescia ze nie musze zdawac jezyka obcego:] wiec mniej nauki...
co ja pisze nauki wogóle nie było :]
mam za to 3 tony sciag :]
TRZYMAĆ KCIUKI ZA NAS !!!!!!!!!!!! BO JAK NIE...... CZARNO WAS WIDZE NA ZLOTACH
Double a ja słyszałem ze za rok matur ma nie byc :P
-
nie zapomnijcie zabrać notatek,ściąg i książek do pochowania w toalecie nasz najlepszy patent to repetytorium z biologii za lustrem, cud że nie spadło
-
Re: o boshe a za rok nowa matura ;)
double, musze niestety przekreślić jeden twój 'plus' - teraz matematyka również nie jest obowiązkowa jeżeli chcesz, możesz napisać do TVN-u do programu 'I am sorry' :P
Uprawnienia umieszczania postów