-
Re: 22 dni tylko 22 dni
ej mike mnie nie rozumiesz.Wiem że gra ok ale nie trawie tego jak się giba grając. Po prostu mnie to wkurza,zwłaszcza że jeszcze jak grał u Ozza był spokojny(bo był w cieniu Zakka:]]]).Beside Newsted był najlepszy:]
-
a nie Cliff?
-
-
A ja ciebie Zakk nie rozumiem co mają jego ruchy do muzyki? Dla mnie to moze nawet stac na glowie, wazne tylko zeby dobrze gral - i tak wlasnie jest
-
wolę newsteda od cliffa-śmieszny jest:]
a co do "ruchów"-nie wiem właśnie,koleś mi po prostu działa na nerwy i tego nei zmienie,tak samo jak ten cieć z linkin park co gra w słuchawkach:|
-
Dobra ludzie to teraz moja kolej.
Jestem zagorzałym fanem SLIPKNOTA, metallice kiedyś nienawidziłem a teraz to ona mi wisi. Podobają mi się za album S & M i za Die Die My Darling. St.Anger to pierdolona komercja. Mam kumpla z którym jadę na ten koncert zagorzały fan metki i wogóle nie da mu se przetłumaczyć, że James się sprzedał. Ty paganus jesteś zazdrosny, że twoje zespoły nie są tak znane jak te co będą na koncercie. Wiecie zaraz powiecie, że Corey i reszta to banda pojebów, którzy walą gruchę i podpalają się na każdym koncercie, robią show i to do nich pasuje. Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
25 maja-nowa płyta!!!
-
zauwazylem ze u metalow sa same podzialy, caly czas klotnie nad wyzszoscia jednej kapeli nad druga i ta komercha, komercjalizacja muzyki zaczela sie juz baaaaaaaardzo dawno i niewiele jest zespolow undergroundowych. I na dodatek jezeli ktos slucha gorgoroth czy cannibal to uwaza za "szczeniakow" fanow metalliki, nie wime czemu tak jest, moze ktos wyjasni ??
-
Wiesz rastafaq, ja oceniam zespół po tym czy muza fasjna. A tak ogólnie to się ocenia ile ludzi go słucha. I tyle. Pozdrawiam!!!
SLIPKNOT or DIE!!!
25 maja-nowa płyta!!!
31 maja-Chorzów-koncert-zajebię moich starych jak nie pojadę!!!
-
ale "fajna" to szerokie pojecie, dla Ciebie fajna dla innych nie fajna, niech kazy slucha czego chce, muzyka powinna laczyc a tymczasem dzieli
-
Uprawnienia umieszczania postów