-
Re: 22 dni tylko 22 dni
Takich ch*jów jak twoi koledzy to powinni za jaja wieszać!!! NIECH TYLKO KTÓRYŚ SPRÓBOJE ZROBIĆ TAKI GŁUPI KAWAŁ! TO JAK SIE TYLKO FACET ZNAJDZIE TO DŁUGO NIE POŻYJE!!!!!
A co do ludzi...To sie mylisz MareQ... na koncert idzie dużo pożadnych fanów ktorzy wciaz szanują Metallikę... i idą na koncert posluchać muzyki a nie zrobic zadyme! I tu nie chodzi o 'metalowców' ... heh... to juz nawet bez sensu brzmi... podobnie jak ssskejjjciii.... Na taką impreze chodzą tez ludzie starsi... ktorzy sa fanami metalliki od początku! Nie jest powiedziane ze na koncert Metalliki MUSI isc 'metallowiec' ze skórzaną kurtką, dlugimi włosami, w glanach... z kolczykami , tatuazami itd lecz kazdy moze isc komu sie taka muzyka podoba...
Wiadomo, zawsze i wszędzie znajdą się tacy co lubią narozrabiać (wkoncu to Polska...) - szczególnie na meczach piłki nożnej - dlatego tak bardzo nie lubie tego durnego sportu... :/
-
ale nie powiesz mi, że nie mam wogóle racji. Jest cała masa ludzi, młodych ludzi, którzy nie zwarzają na to, czy ta muzyka jest ok czy jest o dupe rozbić, chcąc być trendy ubierają sobie koszuki a logo różnych zespołów w stylu metalliki i biegają po miastach, z przeświadczeniem o swojej wielkości i 'fajności'.
Oczywiście chyle czoła przed ludźmi, którzy od początku są z metallica, pozostają jej wierni itd. Tyczy sie to również ludzi, którzy są fanami innych zespółw czy piosenkarzy/piosenkarek. Grunt to mieć swój gust, i nie pozwolić żeby ktokolwiek w niego ingerował.
Akurat mi metallica nie wpadła w ucho. Trudno. Takie moje prawo. O gustach sie nie dyskutuje, jak nam powszechnie wiadomo Jeżeli jakakolwiek z moich wypowiedzi zabrzmiała w sposób obraźliwy to przepraszam was najmocniej. Ja tutaj tylko wyrażam swoje poglądy, na ktore praktycznie nikt nie ma wpływu.
-
a co to w ogole za osad, ze zaklado koszulke zeby byc fajnym ?? a co ma chodzic z recznikiem na plecach, chodzi w czym chce i zapewne Ty bardziej sie zastanawiasz po co on wlozyl taka koszulke a nie inna niz on. Ot wstaje rano taki chlopk, bierze koszulke, ogolnie pierdzi na to co tam ktos kiedys namalowal i idzie, a tutaj 1000 pomyslow na to czemu ubral taka koszulke, daj spokoj czlowieku. Jak trzeba sie ubarac zeby nikt nie pomyslal ze pozuje ?? Przez takich jak Ty sa wlasnie problemy miedzy grupami o roznych zainteresowaniech. Nawt jak nie slucha slayera, vadera czy kredek to niech sobiu nosi ta zafajdana koszulke bo to jest tylko KOSZULKA, paniatna ??
-
Zauwaz, ze ludzie ktorzy biegają w koszulkach "MetallicA", bo chcą byc "cool" nie znając za dobrze ich muzyki, nie wydadzą kupy kasy, po czym nie przejadą polowy Polski tylko po to zeby pozniej mowic "bylem na koncercie". Nie wiem na ilu prawdziwych koncertach byles (nie mowie tu o bezplatnych sponsorowanych, tylko o takich gdzie kupuje sie bilet za blisko 100zł). Tam naprawde przychodzą prawdziwi milosnicy tej muzyki.
-
widać ze sie na dobrej hewy metalowej muzyce nie znacie i słuchacie takiego badziewia i populizmy jak slip coś tam i matalika :P bleeeeeee
-
Znawca sie znalazł... pozatym ci którzy jadą na kocnert jadą głownie dla Metallici a nie na support! A Metallica i Slipknot to calkiem co innego! I nie mozna Metallici porownywac do Slayer'a, Vader'a czy również innych grup death czy black metalowych! Metallica jest jedyna w swoim rodzaju! I tym ktorym sie to nie podoba powinni sie ZAMKNĄĆ! Ponieważ jak juz wspomnialem wczsniej... to wlasnie Metallica odwazyla sie i wniosła cos nowego w muzyce! Nowy styl! Jakim wlasnie jest METAL z którego teraz inne grupy się 'narodziły' własnie nasladując po częsci Metallicę (np. Sepultura, polski Hunter czy wiele, wiele innych zespołów).
-
a kto tu mówi o slajerze waderze , wiadrze czy o luku skajłokerze ? te zespoły sa nastawiaone na zysk i popularnosć, jedno mają wiec tylko wystarczy ze coś napisza, nawet najbadziewniejszego a fani to kupią !! Znam ludzi którzy słuchają metalliki i mówią ze to z przyzwyczajenia bo od lat sluchają. Pozatym jest wiele mało znanych a naprawde swietnych zespołów które terz maja swietne piosenki i robią to nie dla sławy a dla przekazu. Muzyka ma dawać do myslenia a nie do meczenia sasiadów z parteru
-
A co ty hip-hopu sluchasz????? Bo na to wygląda...:-/
-
Pozatym.... skad wiesz NA CO nastawione są te zespoły? Pewnie tak mowisz bo nie lubiszz tego rodzaju muzyki... i jak juz wczesniej napisalem, sluchasz hh lub innego rodzaju z duzym dobijającym basem muzyki...
-
i tu sie mylisz :] bardzo lubie metal a nie nawidze muzy gdzie 3/4 stanowią basy :] bleeeee a o zespołąch wiem sporo, pozatym da sie to odczuć w muzyce i tym jak ona trafia do ludzi, co ludzie sobie myśla słuchajac jej, jażeli słuchajac muzyki zamyślisz sie and sobaz swoim życiem i swiatem znaczy ze to dobra muzyka ,która oddziaływuje na człowieka a jeżeli tylko słuchasz i nic ci to nie nasówa to jest to muzyka uwazam pusta nie warta słuchania,
Z zespołów metalowych najpardziej lubie Hellowen-a Starovarius-a Gammaray-a
Jeszcze kilka innych ale te są najlepsze
Uprawnienia umieszczania postów