Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: 22 dni tylko 22 dni

Mieszany widok

22 dni tylko 22 dni

JESZCZE DWADZIEŚCiA DWA DNI DO KONCERTU METALLIKI

Re: 22 dni tylko 22 dni

dobre podejście do sprawy

A ja Metaliki nie słucham ale Slipknot tam będzie grał. Niestety nie mam kasy

też wole slipknota i vadera ale nieopłaca sie isc tylko na supporty, a do metallici mam wstręt

pozatym za niedługo okazja do obejrzenia vadera czyli blitzkrieg 2 :-)

po co sie tak nie zdrowo podniecać... Mnie to naprzykład uwala że metallica gra w spodku. Niektóre kawałki są ok, ale całokształt marnie wypada (moja prywatna opinia)

ale metallica niegra w spodku:-)

Ja juz mam bilety od 14 lutego :P I tez z niecierpliwoscią czekam az zobacze na zywo morde James'a ;-) i reszty

A Metallica nie bedzie grała w spodku tylko na Chorzowskim Stadionie Śląskim!!! I BEDZIE WYPAS!!!

Wg. mnie metallica jest spoko! Jest jedna z pierwszych zespołów ktore zapoczątkowały metal! Grali fajnie, i wciaz graja dobrze i nie poddają się - I TAK TRZYMAĆ!!!

właśne tak sie interesuje :P spodek czy stadion, jeden kit :P itak bez sensu taka impreza. Tłumy psełdometalowców bedą robić bydło, taka jest prawda. mało jest teraz prawdziwych, wiernych fanów jakiegoś rodzaju muzyki...

A ja moi kochani koledzy planujom zrobic przekręt na całom Polske , a to za to ze ich tak wychu**li z Limp Bizkit.

Jak bedzie ewakuacja w sprawie bomby to zgłaszać się do moich kumpli którzy jush to planujom --Ale raczej wątpie żeby sie na to odwarzyli

Uprawnienia umieszczania postów