Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Milewicz a Super Express

Re: Milewicz a Super Express

Wiesz Rastafaq brutalna prawde mozna przekazac w inny sposob niz zrobil to Super Express..dziwisz sie ze sa tu obroncy moralnosci .....kazdy z nas ma inne normy moralne, ktorymi "posluguje" sie w zyciu...dla Ciebie to luzz dla innych zupelnie cos innego....
    "Marek Borowski (SdPl) uznał, że wobec szerzącego się zjawiska prymitywizowania informacji i coraz częstszego epatowania krwią i śmiercią, warto byłoby "przyjąć w całym środowisku dziennikarskim jakieś kryteria" dotyczące sposobu przekazywania wiadomości."
    Przychylam sie do jego zdania i glownie o to mi chodzilo.Pozdrawiam

Ja nie jestem amoralny, ale co chwila ktos pisze "ja bym takich..." to smierdzi takim szczekaniem tylko, nie wiem co ma umieszczanie posta ze staniem na strazy moralnosci. A tym co umieszczali te zdjecia wlasnie o to chodzilo zeby wywolac szok i dzieki takim jak wy im sie udalo, przesylacie link z raczki do raczki i kazdy widzi ich cudo...

Ja zas w ogole nie rozumiem zdan typu "Biedny Milowicz, zastrzelili go wredni Irakijczycy, jak oni mogli"....

Kazal mu tam ktos jechac???

Podobnie bylo na jesieni z tym pierwszym zolnierzem... Bohatera narodowego z niego zrobili, a to byl zwykly najemnik, ktory wiedzial, ze jedzie na wojne a nie na piknik. Pojechal tam zreszta za duza kase. Nikt mu nie kazal......

Tak wiec coz, zgineli na wlasne zyczenie......

A co do krwawych zdjec.... Czego sie nie robi, aby podwyzszyc naklad.....

dokładnie, rastafag i awi mają 100% racji
    a do "obrońców moralności" to jakos wam "gołe dupy" na rozkładówkach nie przeszkadzają
    zginąl facet w iraku nie pierwszy i nie ostatni, wojna nie jest ładna i nie ma jej co opakowywać jak cukierek,
    gdyby to nie był dziennikarz (bo to srodowisko dziennikarskie zrobiło aferę) tylko zwykły turysta, cywil albo miejscowy nie było by afery, wszyscy by to mieli (poza rodziną zmarłego) głęboko w d...

Uprawnienia umieszczania postów