-
Milewicz a Super Express
Nie wiem co Panstwo o tym sadza ale dla mnie opublikowanie zdjecia w dzisiejszym S.Expressie zastrzelonego Milewicza to juz przegiecie.....
http://www.se.com.pl/iso/dzisiaj/index.shtml
-
Re: Milewicz a Super Express
słów brak!!!!!! w każdym razie niemają chyba co liczyc na zwiększenie obrotów!!!!!!!
-
sku......... jak można dać takie zdjęcie, chyba cos tam wisniewski podbno wczoraj o to zrobił awanture w jestem jaki jestem , ale dokładnie niewiem bo nieoglądam
-
też słyszałem, ze robił
możemy tylko zjechac i9ch do zera w opcji "skomentuj artykuł"!!
-
Typowe, dla pospolitych hien dziennikarskich. Wszystko zrobią i każdego sprzedadzą, żeby kilka osób kupiło ich szmatławiec. :/
-
hmm...moze to przypadek, ale jak probuje otwierac to nie znajduje strony-czyzby juz zareagowali?ale raczej przypadek...
-
popróbuj, w koncu wskoczy. tez tak miałem
-
Nie - albo mają takie denne serwery, które nie wytrzymują oglądania stron, albo ktoś im przypuścił DoS-a. :]
Prędzej czy później uda Ci się wejść.
-
teraz w anglii jest wielka afera, bo ktoras stacja telewizyjna pokazala 10 sekund filmu, gdzie jest pokazana konajaca ksiezna diana
-
Z boku jest fragment rozmowy z Milewiczem "Pytano Waldemara Milewicza, dlaczego w swoich frontowych relacjach pokazuje zdjęcia ofiar. I czy zgodziłby się na opublikowanie fotografii własnej śmierci. Odpowiedział, że to zależałoby od okoliczności. >>>A na przekazywaniu prawdy o brutalnym świecie polega praca korespondenta wojennego.<<<
I pokazali brutalna prawde...
Tutaj sami obroncy moralnosci, ciskacie sie o wszystko co jest od dawna juz normalne, mamy XXI wiek a nie sredniowiecze i takie teraz czasy.
Uprawnienia umieszczania postów