Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Milewicz a Super Express

Mieszany widok

Milewicz a Super Express

Nie wiem co Panstwo o tym sadza ale dla mnie opublikowanie zdjecia w dzisiejszym S.Expressie zastrzelonego Milewicza to juz przegiecie.....
    http://www.se.com.pl/iso/dzisiaj/index.shtml

Re: Milewicz a Super Express

słów brak!!!!!! w każdym razie niemają chyba co liczyc na zwiększenie obrotów!!!!!!!

sku......... jak można dać takie zdjęcie, chyba cos tam wisniewski podbno wczoraj o to zrobił awanture w jestem jaki jestem , ale dokładnie niewiem bo nieoglądam

też słyszałem, ze robił
    możemy tylko zjechac i9ch do zera w opcji "skomentuj artykuł"!!

Typowe, dla pospolitych hien dziennikarskich. Wszystko zrobią i każdego sprzedadzą, żeby kilka osób kupiło ich szmatławiec. :/

hmm...moze to przypadek, ale jak probuje otwierac to nie znajduje strony-czyzby juz zareagowali?ale raczej przypadek...

popróbuj, w koncu wskoczy. tez tak miałem

Nie - albo mają takie denne serwery, które nie wytrzymują oglądania stron, albo ktoś im przypuścił DoS-a. :]

Prędzej czy później uda Ci się wejść.

teraz w anglii jest wielka afera, bo ktoras stacja telewizyjna pokazala 10 sekund filmu, gdzie jest pokazana konajaca ksiezna diana

Z boku jest fragment rozmowy z Milewiczem "Pytano Waldemara Milewicza, dlaczego w swoich frontowych relacjach pokazuje zdjęcia ofiar. I czy zgodziłby się na opublikowanie fotografii własnej śmierci. Odpowiedział, że to zależałoby od okoliczności. >>>A na przekazywaniu prawdy o brutalnym świecie polega praca korespondenta wojennego.<<<

I pokazali brutalna prawde...
    Tutaj sami obroncy moralnosci, ciskacie sie o wszystko co jest od dawna juz normalne, mamy XXI wiek a nie sredniowiecze i takie teraz czasy.

Uprawnienia umieszczania postów