-
series :P
http://gekonum.w.interia.pl/ostrze_katany.zip pierwszy rozdział serialu animowanego dla fanów gekonów, był robiony przy pomocy myszki, ale teraz kupiłem tablet i drugi rozdział będzie lepszej jakości (zapewne zostane zbesztany za brak pomysłu, za złe rysunki ale w końcu jest to offtopic i rysowałem wszyćko myszką co nie jest łatwe :P)
-
Re: series :P
spoko naprawde fajne, czekam na następne odcinki
-
dzisiaj zaczynam drugi rozdzialik :>
-
Niezle. Pamietam, ze kiedys zamisciles jakis odcinek o "geckonum". :-) Tak trzymac.
-
Ty to sam wszystko rysujesz??
-
misiu pysiu i niedoszly wspolniku, a mi sie nie chce sciagnac, przestaje po okolo 5% ile to sie powinno sciagac czasu?
-
nie wiem wszystkim ktorym dawalem linxa sciagalo sie cale
daj mi nr gg to dam ci linka do wersji ogladanej, a nie sciaganej
-
[+] ze ci sie chce cos robic
[+] i ze to robisz
[+] w kilku miejscach ladna kreska i calkiem spoko pomysly
[-] 12fps
[-] malo szczegolow
[-] ortografia & stylistyka
i btw po co oni poszli do wojska? sam nie mogl mscic ojca?
-
wytlumaczenia :
- moja wersja flasha jest po angielsku
- za pomoca myszki nie bylo latwo rysowac, ale teraz juz mam tablet i grafika + szczeguly beda lepsze (np. jaszczury podczas bitwy beda nosic zbroje, a walczacy beda mieli blizny)
- poniewaz ojciec zginol na wojnie, a jak on niby mogl sie dowiedziec ktory z setek zolniezy wroga zabil mu ojca? wykona zbiorowa kare
noi keszcze powiem ze w drugim odcinku juz zacznie sie jatka :>
-
ad1. to nie ma znaczenia, jaka masz wersje flasha. mozesz miec nawet po hebrajsku. kwestia jest, aby uzywac czcionki z polskim znakami i embedowac do swf
ad2. nie o takie szczegoly mi chodzilo, ale whatever
ad3. =)
Uprawnienia umieszczania postów