Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Stres przedmaturalny ??

Stres przedmaturalny ??

heheh... Stresujecie się juz??...ja w sumie troche ale tak sie dziewnie złożyło, że cała noc nie spałem i przeczytałem 500 stron z geografi wiec jeszcze dzsiaj polski powtórze i będzie chyba ok )

Re: Stres przedmaturalny ??

ps. Dobrze radze w niedziele i poniedziałek dajcie sobie już spokój.... totalny relaks. Jak kto lubi.. teatr, kino, gibony :P, wypoczynek na łonie przyrody....

Tia. Pisemne będą proste... gorzej z ustnymi.

Matura jest prosta. Wyluzujcie =)

morda ma racje Pisemny jakoś przeleci... martwie sie tylko ustnymi (szczególnie polskim) Ale każdy przez to przechodzi, my też musimy. Za miesiąc będziemy albo sie śmiali z tego albo płakali jak coś pójdzie nie tak.

Wole pierwsza opcje.

w kazdym badz razie bedziemi pili oblewac czy zalewac, wszystko jedno

podchodze do tego bez stresu (jak narazie), zobaczymy jak bedzie dzien przed ;]

najbardziej sie boje ustnej z polskiego i matmy...

taką maturę bedziecie potem mieli co pól roku po 3-4 w sesji, wyluzujcie wszyscy, ci co maja zdac to zdają azdaje ją 97% podchodzących, taka jest prawda niezależnie co sie napisze/powie )
    na ocenę pracuje sie przez wszystkie lata w szkole a nie przez kilka godzin egzaminu i każdy nauczyciel wam to powie

Tez jest to faktem Ja w 3 klasie zorganizowałem sporą wystwę gadów na spotkanie informacyjne dla kandydatów......dyrekcji się bardzo podobało :>

Uprawnienia umieszczania postów