Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Egzaminy...

Re: Egzaminy...

A tek tą tabelke tez pokręciłem bo niewiedzialem o co biega

Z_Y_G_I
    Guest

Macie tu stronke z wzorkami z fizy

<center>http://fiznet.terramail.pl/wzory.htm</center>

Dobra...Humanistyczne poszły nienajgorzej,była rozprawka.W miarę łatwa,nie?Mam nadzieje,ze jutro też jakoś będzie.Ja też chcę 80 pointów!Powodzenia jutro!

Atrax Robustus
    Guest

Co rok latwiej :]

Niewiem czy łatwiejsze rozwiazywalem przed chwilą testy sprzed dwoch lat i wyszło mi 86pkt. z obu, z mojego bedzie podejrzewam sporo gorzej. :/

Atrax Robustus
    Guest

Tego sie nie da zbytnio porownac. Tam - nerwowa i pospiech. Tu - domek, spokoj, cisza, nieograniczony czas

Z_Y_G_I
    Guest

Za godzinke następna część egzaminu Więc POWODZENIA !!!

Z_Y_G_I
    Guest

Hehe teścik banalny Nawet wzorki byly napisane ;P Myślę że będzie te 45 punktów...

Nie tak zle... pokwasiłem zadanie z rozciagloscia poludnikową i mam zle to z polimerami...zonk...bedzie jakies 40pts na oko...

Ja wogole nie podszedlem do brył bo od trzech miesiecy niemialem matmy, reszta dobrze jakoes 30-40pkt. powinno byc. Aha jaki był wzor tego kwasu weglowego??COOH2, H2CO3, CHOOH ktorys z tych moze??

Atrax>> niemialem nieograniczonego czasu tylko 120min. taki fikusny programik mialem. Stresu racja nie bylo, przy prawdziwych jakis tam byl. Ogólnie powinno byc git. 60-70pkt bedzie minimum. :]

Uprawnienia umieszczania postów