Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: Egzaminy...

Re: Egzaminy...

Spoko tylko jest jeden zonk: bylo pytanie : w ktorym wieku dzialy sie wydarzenia o ktorych mowil Podkomorzy? W XVIII czy w XIX??

Z_Y_G_I
    Guest

Ja zaznaczyłem 19. Ale kumple mówili, że 18. Ale to był raczej 18 bo to sie dzialo przed rozbiorami. A rozbiory były jak wiadomo 177X...

no to great !
    mowilem Wam ze wszystko będzie ok
    jutro tez zycze Wam powodzenia, polamania kalkulatorów ;P

no to humanistyczne mam z głowy

kogo zaprosiliście w przed ostatnim zadaniu?? (ja Kwaśniewskiego)

beznadziejna była ta rozprawka, nie mogli dać opowiadania...

No racja human byl banalny, o podkomorzym dalem na 18w., na rozprawke nie starczyło mi miejsca, zaproszenie zapomnialem jak sie pisze to na czuja polecialem, mam zle tylko jedno otware costam z cechami polakow, jutro bedzie masakra bo nawet nieumiem wzrow na pola figur LoL

Nom...najgorsze za nami... Z tego co jutro bedzie to najbardziej sie boje bioli...te osmozy, komorczaki i układy...blee... no i trzeba sie wzorow na fize nauczyc(29wzorow!!) i na matme (14wzorow...) Jest bonus że nie bedzie trygonometrii, tangensow i sinusuw itp... lol. Bedzie dobrze!

BTW. Ma ktos te wzory, bo przydałoby sie przypomniec conieco z gory dziex

A jutro męczarnia 2 godzina z działaniami,wzorami i obliczniami chyba tam wykituje

nienawidze maty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tak czytam te posty to się tylko załamuję.... dla wszyskich ten test był taki banalny .. a dla mnie był całkiem trudny :P Tzn. nie aż taki trduny ale łatwy nie był .. w tabelce pokręciłem .. i z tymi otwartymi do testu z P. Tadeusza też nie najlepiej.. eh.. Najlepiej to mi poszło zaproszenie, raczej będzie 5/5 pkt. Ale może jutro będzie łatwiej

Pozdrawiam, Piotr

Testy były banalne. Rozwiązywalem matematyczno-przyrodniczy z zeszlych lat i ten to juz w ogole smieszny.

Uprawnienia umieszczania postów