Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Egzaminy...

Z_Y_G_I
    Guest

Egzaminy...

Jutro i pojutrze egzaminy Jak tam nastroje?? Ja sie modle żebym miał te 80 punktów...

Re: Egzaminy...

To witaj w klubie! Ja mam tak samo..zeby sie dostac do wymarzonego liceum w opolu tez musze miec conajmniej 80pts... Oby była rozprawka jutro...Amen

3majcie sie ludzie z rocznika '88

Pozdrawiam Tomek

Ja juz wprawdzie po testach (ahh..jak ten czas leci...) ale rowniez zycze wszystkim powodzenia Nie ma sie co bac, rok temu test byl banalny i w tym roku tez pewenie bedzie, dacie rade - 3mam kciuki

No ja tez mam nienajlepszy nastroj ale sie wyłamie chcialbym miec przynajmniej te 70pkt. mam nadzieje ze wam wszystkim pojdzie lepiej niz mi, bo ja głąb jestem :/

Trzymajcie zamnie kciuki na polskim....Matmy sie nie boje zabardzo.......

Trzymam kciuki za Was
    będzie dobrze.

Z_Y_G_I
    Guest

Ja też się matmy nie boje - wystarczy tylko pod wzorki podstawić. A z humanistycznego nie wiadomo z czym wyskoczą...

powodzenia!!!

Atrax Robustus
    Guest

Heh, a wiec to juz nadszedl ten czas

Ja pamietam z kolei zeszloroczna nerwowke... to dopiero bylo. U mnie za to bylo jakos tak dziwnie... Na samym poczatku polrocza dostawalem bardzo slabe (jak na gimnazjum) ocenki z przedmiotow scislych - 2, 3. .. itd. Dlatego styczen i luty to byly miesiace najwiekszej nerwowki przedegzaminowej... pozniej bylo juz coraz lepiej i wyciagnalem na swiadectwie na 5.3, chociaz z matmy, zeby miec 4 na swiadectwo, to i tak musialem zaliczyc 4 sprawdziany w jednym tygodniu.

W kazdym razie udalo mi sie pojsc do egzaminu calkowicie rozluzowanym i napisalem chyba na 80 pkt, czyli elegancko.

Na pocieszenie musze Wam powiedziec, ze do egzaminow nie uczylem sie NIC. Nie bojcie sie, to sa testy na inteligencje, a nie na wiadomosci. Zapomnijcie o sciagach historycznych...datach...i tak dalej. To sie nie przyda. Jezeli ktos chce, to moge podeslac moje sciagi z zeszlego roku na maila, ale szybko sie ze mna kontaktujcie, bo pozniej bede gral w MU

.... swoja droga.... nie ma chyba nic lepszego, niz wrocic do domu po egzaminach, wiedzac, ze sie dobrze napisalo, wlaczyc jakas muzyczke i delektowac sie przez caly weekend

kurde... znowu rozprawke odwalilem na forum. Ok panie i panowie! 3majcie sie wszyscy, polamania dlugopisow.
    Zglaszac sie po sciagi.
    Pozdro.

Digital
    Guest

Hehe ja chcialbym miec przynajmniej to 55-60 punktów :P Atrax hehe ja tez sie nic nie ucze i chyba nie wiele osób wogule uczy sie przed testami :P poprostu nie wiadomo czego sie uczyc bo mogą dac cokolwiek DZieki wszystkim a rówiesnikom zycze powodzenia DAMY RADE ! hehe ;]

Uprawnienia umieszczania postów