Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: mysliwi

redknee
    Guest

mysliwi

czy ktos z was poluje na jakaś zwierzyne ?

Re: mysliwi

na komary ))

Nie bo " Zwierzęta to nie zabawki ! ...one też czują " ;->

ja jutro ide polowac na szczupaki

redknee
    Guest

ehh
    dajcie spokoj

ja czasem na samice poluje naszego gatunku...

Nie gadajcie :/ Mi wystarczy ze mam pol rodziny mysliwych (z czego jeden wujek zajmuje sie rowniez hodowla danieli dzikow itp...) heh...

NIENAWIDZE MYSLIWYCH. Im powinni w d**e nastrzelac ze srutu posypanego sola, moze by sie nauczyli ze sie nie zabija dla przyjemnosci.

heh, chyba cie cos powalilo. Mam kolege ktory ma ojca mysliwego-razem z kolem mysliwskm jezdza na polowania w sezonie, ALE jest limit-np (nie oni to ustalaja) lesnictwo stwierdzilo ze dziki zbyt sie rozmnozyly i iles sztuk samcow jest do odstrzalu, zeby nie bylo zbyt duzego zageszczenia. Oni jezdza na polowania i i tak zwykle zostaje za duzo tych dzikow, a zreszta myslisz ze co oni z tym robia?wyrzucaja do smieci?przeciez ich mieso jest potem jedzone lub np przerabiane na kielbase. Zauwaz, ze oni za wlasne (duze) pieniadze pozbywaja sie nadmiaru zwierzat i ratuja lasy przed nadmiernym zniszceniem przez zbyt duza ilosc zwierzat, gdyby ich nie ruszali w lasach bylo by za duzo zwierzat i juz by pewnie nie mialy co jesc

Ja czasem łapie ryby (zawsze zwracam wolność) a poluje na te je.....ne komary :>

Uprawnienia umieszczania postów