-
wizyta w smoku
nie chce sie wypowiadac na temat sklepu( ani źle ani dobrze )
nie oto mi chodzi
byłem dzisiaj w smoku i trafil sie gość lat ok.18 (był chyba naćpany tak wygladało z mojej krótkiej obserwacji ) , przyszedł z dziewczyną, był juz chyba kiedyś bo wiedział po co przyszedł ( kameleon jemeński ) wszystko ok. dziewczyna jak go zobaczyła mało sie nie posikała ze szczęścia (to rozumiem) juz miał go kupić (chyba 500 zł) ale bardzo miły sprzedawca choć bardzo chciał go sprzedac (zrozumiałe) napomknoł jeszcze ze przydało by sie terra więc gość zaczoł sie zastanawiać bo trzeba by wydać nastepne 140 zł i tu UWAGA!!! Sprzedawca wiedząc że koles nie ma pojęcia co kupuje(zdziwiony że terra potrzebne) nie mówi np. "gosciu słuchaj to zwierzątko potrzebuje:terrarium, ogrzewania, odpowiedniego oświetlenia itp." (nie znam sie na jaszczurkach) mówi tylko co on je i że da mu rabat 10% no qrwa ja przepraszam rozumiem chęć sprzedania ale nie sprzedania za wszelka cene tak ciezko jest naciagnąć gościa najpierw na porządne terrarium żeby zwierzak miał jakąś szanse przeżycia? tak ciężko pomóc kolesiowi (chociaz teoretycznie) użądzić wmiare pożądne terrarium? tak ciężko wytłumaczyć jakoś że kameleon zdechnie jak będzie biegał po pokoju i spał na dywanie? przeciez koleś chiał wydac 500 zł (to nie mało) mozna było go namówić na terrarium i jakieś tańsze zwierzątko! nie wiem co jeszcze powiedzieć, brak mi słów, ale zero moralności ze strony sprzedawcy tak nie powinno być.
troche żałuje że nie byłem na tyle odważny żeby zwrócić mu uwage,ale jeśli zagląda tu czasami to będzie wiedział kto to napisał bo mnie troche zna z widzenia. Naprawde nie wiem co powiedzieć gość (sprzedawca) ogolnie jaest całkiem miły i wprządku ale...... LITOŚĆI DLA ZWIERZĄT!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów