-
Co z tą cudowną Unią Europejską?
Wypowiedzcie sie, unia jest ok czy unia sucks? któtko i zwięźle
-
Re: Co z tą cudowną Unią Europejską?
Ja swoje powiedzialem kilka tematow niżej...
-
Nie jestesmy gotowi na wejscie do Unii
Administracja,prawo,ekonomia,medycyna itp jestesmy 100lat za murzynami a te "czerwone" gogusie wystrojone w gajerki szczerza zeby ze obecny rzad dopial swego...
Dopoki nie oczyscimy Polski z bylych komunistow bedzie dalej syf
jak cytuje Woj.Cejrowski w swej ksiazce: "Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie"
...wtedy mozemy mowic,ze wspolnie czegos dokonamy w zjednoczonej EUROPIE...
-
musze Ci przyznać racje. Niby komunizm obalony, ale smród po nich pozostał. I co gorsza - jest przy władzy ;/
-
Ja juz odczuwam skutki wejscia do unii... nie zdazylem odebrac ze sklepu korka do terrarium przed 1.05... i teraz zamiast 7% vatu zapłacę oczywiscie 22% :-/ czyli ok. 50zł wiecej... Ehh....
-
i co? miałem rację.A te akcje przed referendum to żadnych minusów UE nie wymieniali.A teraz słysze:nie jestem zadowolony z wejscia polski do uni europejskiej.tak se myśle: to po jakie gówno głosowałeś na tak?
-
a skad wiesz kto jak glosowal ?? W Polsce w niektorych miejscach nie ma bierzacej wody i pradu, ludzie zyja jak jaskiniowcy a my jestesmy w unii. Niebawem nie bedzie juz winka za 4 zl i innych wspanialosci polskich, w restauracjach nie bedzie nawet BIGOSU !!!!
-
nie chodzi mi tylko o ten serwis. w wielu wielu innych portalach też tak piszą
-
hmmm. Trudno powiedzieć co będzie np za rok, kiedy stuacja się ustabilizuje. Zobaczmy czy wyjdzie ti Polscena dobre czy nie. Cieszy mnie to, że papierosy zdrożeją....nie lubie fajek ) Co innego, że z Czech będzie można przywieśc sobie zapasy :P tylko mrówki będą bezrobotne....
-
bigos jednak będzie bo uznali go za danie narodowe
Uprawnienia umieszczania postów