-
POCZTA!!!
Zamowilem kilka zwierzatek u pol'a ....... pol wyslal zwierzaki we wtorek o 10:00 rano i do tej pory niema
a jest piatekk.... nie wiem co robic......
-
Re: POCZTA!!!
ja tez czekam wlasnie na pajaczka... moze dojdzie ok 17, czesto tak jest.
-
no jesli nie wyslal priorytetem "pol" tylko poleconym to poczta moze dostarczyc ta paczke do 5 dni roboczych czyli we wtorek lub srode mozesz sie jej spodziewac
-
pola znam osobiscie, juz kilka razy sobie przekazywalismy zwierzaki. ostatnio gdzies wjechal, wiec nie bylo go "u siebie". teraz niewiem co z nim, ale b.ciezko z nim zlapac kontakt. ale zapewniam, ze mozna mu calkowicie ufac.
-
jest spoko koleś, też trochę znam osobiście i niemam mu nic do zarzucenia.
-
sluchaj . idz na pcozte osobiscie ....... mialem taki przypadek opisze .. kupowalem pajaki .. wyslane polecony priorytet nie zaszly za 3 dni .. dzwonilem na poczte nic nie wiedza ..... potem dzwonilem za tydzien nic nie wiedza . awiza nie bylo . za 2 tyg dopiero zastalem w skrzynce awizo z dnia nawet nie pytaj ( ze listonosz mnie nie zastal dnia 16.04 a awizo bylo w skrzynce dnia 29 ...... poczta to wał idz osobiscie jak pajakow nie ma za 4 dni !!!!
-
Do trzech dni roboczych w przypadku listu zwykłego i jeden dzień w przypadku priorytetu.
Uprawnienia umieszczania postów