Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: POCZTA!!!

POCZTA!!!

Zamowilem kilka zwierzatek u pol'a ....... pol wyslal zwierzaki we wtorek o 10:00 rano i do tej pory niema a jest piatekk.... nie wiem co robic......

Re: POCZTA!!!

ja tez czekam wlasnie na pajaczka... moze dojdzie ok 17, czesto tak jest.

no jesli nie wyslal priorytetem "pol" tylko poleconym to poczta moze dostarczyc ta paczke do 5 dni roboczych czyli we wtorek lub srode mozesz sie jej spodziewac

pola znam osobiscie, juz kilka razy sobie przekazywalismy zwierzaki. ostatnio gdzies wjechal, wiec nie bylo go "u siebie". teraz niewiem co z nim, ale b.ciezko z nim zlapac kontakt. ale zapewniam, ze mozna mu calkowicie ufac.

jest spoko koleś, też trochę znam osobiście i niemam mu nic do zarzucenia.

sluchaj . idz na pcozte osobiscie ....... mialem taki przypadek opisze .. kupowalem pajaki .. wyslane polecony priorytet nie zaszly za 3 dni .. dzwonilem na poczte nic nie wiedza ..... potem dzwonilem za tydzien nic nie wiedza . awiza nie bylo . za 2 tyg dopiero zastalem w skrzynce awizo z dnia nawet nie pytaj ( ze listonosz mnie nie zastal dnia 16.04 a awizo bylo w skrzynce dnia 29 ...... poczta to wał idz osobiscie jak pajakow nie ma za 4 dni !!!!

Do trzech dni roboczych w przypadku listu zwykłego i jeden dzień w przypadku priorytetu.

Uprawnienia umieszczania postów