Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Eeee testy kompetencji do gimnazjum XD

Re: Eeee testy kompetencji do gimnazjum XD

Dołączam sie do Atraxa, test w zeszłym roku napisałem niezle, dostalem sie gdzie chcialem, ani razu sie nie uczylem do niego, nie mialem zadnych ksiazeczek z testami czy czegos takiego. To jest test na rozumienie i inteligencje nie na zakute dane. Wyjdzcie z domu na jakas imprezke, na piwo bezalkoholowe albo cokolwiek innego

Dokladnie tak, hehe. Ja ani razu do ksiazek nie zajrzalam (buhaha - w gim wcale nie kupowalam podrecznikow bo i tak z nich nie korzystalam :P), totalny luz i tescik poszedl lepiej niz myslalam Ahh...ale fajnie sie to teraz wspomina, taka adrenalinka przyjemna, bieganie po szkolach, niepewnosc - testy super sprawa :P

ja tak jak przez trzy lata sie obijałem tak obijam sie kolejne dni bo itak sie nie nucze.

ehh offtop sie zrobil ;P tu nie chodzi o te po gimnazjum ale po podstawowce =] ale te tez byly na myslenie (chociarz prymitywne mylsenie by wystarczylo =] )
    Ja sie bardziej stresuje przed kartkowa z historii niz przed tym =]

ja miałem 35/40. Najgorsza osoba w klasie miala 10..dziewczyna.to w próbnym

qa ty smok3d chyba coś fałszujesz...na serio miałeś 40/40??ja byłem trzeci w klasie

no, nie falszuje, sam sie dziwie =] ale jestem fajny wiec napisalem, jaka satysfakcja z falszowania?? zadna ;D

smoked przybij pięć w teście 2 lata temu tesh miałem 40 pkt na 40. przebiłem nawet kujonków z klasy co mieli po 5.5 . ależ to satysfakcja

ja mialem 2 lata temu 37. te trzy punkty straciłem na pisaniu pocztówki:P
    pierwszy raz w zyciu to robilem))

hehe dzieki rosea ja mam oceny cienkie, z histy mi grozi 2, w najlepszym wypadku 3 ;D ale bede mial cos kolo 4,2 ;P bo poprostu 6 z anglika czeka a cienie mam ocenki bo nie robie zadanek domowych ;D sajmon, ten test z pocztowka pisalem ;D latwe bylo ale pocztowe tez wtopilem, pisalismy tak sobie na lekcjach przed tym main testem

Uprawnienia umieszczania postów