Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: do terrarystów

Re: do terrarystów

Powiem wprost ... czytam posty tylko ludzi ktorych znam i sa "kompetentni" bo jak widze np. nick " michalxx12334" to juz mnie cos llapie , i co 4 linijki nowy post :/

zaglzdam na pajeczaki codziennie ale co tam widze to masakra, codziennie po 15 postow i wszystkie byly juz walkowane po 30 razy, tylko jak zobacze jakis normalny temat to wchodze a tak to opuszczam, przypuszczam ze wieszkosc tak robi, nic z tym nie zrobimy bo chyba nie bedziemy zabraniac ( blokowac ) opcji wystawiania nowych postow nowym uzytkownikow bo to mijalo by sie to z celem, forum by wymarlo, trzeba takich nowych upominac aby czytali FAQ ( sam przeciez kiedys taki bylem )..... zreszta teraz gdy terrarystyka sie rozrasta i staje sie coraz bardziej popularnym hobby to i tak przyjda nowi....

MarQu tak, jak ja uwazam Twoj apel za bezsens (z uwagi na tworzenie enklaw, elit i pozniejsze babranie sie w jednym i tym samym szambie bez swiezego miesa) i jest to moja prywatna sprawa, tak samo Twoja ocena czyjegos posta jest rowniez Twoja prywatna sprawa, a mi czytanie po raz 39284729482374 o problemach z wylinka moze sie podobac, bo autokatusze zalecil mi na przyklad psycholog.

Poza tym, jakiz jest problem w ogole?
    Pojawiaja sie glupie tematy, Atrax i morda je zamykaja i po problemie. Jak widzisz w nazwie "pajak nie je", to nie wchodz, proste.

Sorry, ale moim zdaniem komplikujesz.

kurde to jest forum dla kazdego!!!!!! dla poczatkujacych przedewszystkim dlatego jak ci cos nie pasuje przestan na nie zagladac!!! albo poprostu omijaj te posty, a co cie to obchodzi czy ktos komus odpowie nawet na glupie pytanie!!! czytaj tylko madre posty... niektorzy moga miec po 15 lat i byc 100 razy lepszymi hodowcami niz ci co maja po 20 lat!!!!!!!

a mnie dodacie???!!! wiem że na początku zadawałem kretyńskie pytania ale ja dopiero wtedy zaczynałem, nawet nie wiedzałem co to jest FAQ)))Ale

Uprawnienia umieszczania postów