Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: do terrarystów

do terrarystów

Wiem, że sam nie jestem w tej 'profesji' zbyt długo, aale mimo wszystko chce wypowiedzieć wojne. Wojne ludziom (głównie małolatom) zadającym TOTALNIE BEZSENSOWNE pytania. Pomysł jest raczej banalny: zróbmy sobie liste 'kompetentnych terrarystów', godnych zaufania i w pełni sprawnych umysłowo. Jak zrobić taką liste? Myślę, że każdy powinien podać nicki osób, które uważa za normalne. Jeżeli Ci kandydaci zyzkają poparcie wtedy uzyskują tytuł kurde nie wiem, super sierżanta :P No, i teraz: jak pojawia sie jakiś gupi post, ale to taki maxymalnie głupi jak np 'przyjme wszystko' albo 'ile kosztuje dupa wołowa?' albo 'szukam zdjęć gekona lamparciego' to taka jedna zaufana osoba skomentuje takiego posta 'to jest bez sensu' i to będzie dla innych 'znak' że bez sensu jakąkolwiek dyskusje rozpoczynać.
    Tylko taki pomysł mi przychodzi do głowy żeby w końcu pozbyć sie plagi debili zadających kretyńskie pytania. Jaak ktoś ma lepsiejszy pomysł to piszcie. W każdym razie coś trzeba z tym zrobić!

P.S. mogłem to umieścić w dziale 'sprzedam' :P:P:P

Re: do terrarystów

Pomysł maglowany już milion razy a jak widzisz tytuł posta "ile kosztuje ..." to go porostu omijasz i sprawa prosta
    A tak w temacie to forum (moim zdaniem) jest dla POCZĄTKUJĄCYCH który nie wiedzą co i jak.

tak, tylko że nie każdy 'omija'. Jeden z drugim weźmie napisze i dyskusja już jakaś tam jest. A takie bachory mają radoche. To sie robi powoli nudne. Takie forum to nie forum. Dzięki za takie coś.

...pozwole sobie wiec skomentowac: to jest bezsensu.

Dziekuje za uwage.

MareQ, a co sądzisz o mnie?? mam 14 lat i zastanawiam się czy ty, oraz inni uważacie mnie za idiote??

tak samo ja, nie chce byc poszkodowany z powodu mojego wieku.... ani ja ani nikt z moich znajomych nie uwaza mnie za idiotę....

bardzo wasz proszę, czytajcie uważnie: '(głównie małolatom) zadającym TOTALNIE BEZSENSOWNE pytania.' Inna sparwa że nie poczytacie, tylko odrazu brednie piszecie.

msk - jeżeli uważasz to za bezsens to Twoja prywatna sprawa. Ja bym tylko chciał sie pozbyć durnych postów. bo to sie kurde empik z tego forum robi

ja myesle ze przydalby sie ktos kto poprostu napisalby, ze to lub to jest bez sensu, ze temat zamkniety i za 2 dni skasowac ten post. jedna lub 2 osoby, ktore maja czas i ochote utrzmac pozadek na forum

Bóg istnieje. Normalni ludzie też. Dzięki Grzesiek za poparcie

Myślę, że każdy powinien podać nicki osób, które uważa za normalne.
    To mnie rozłozyło! <rotfl>

Co do tematu, od takiej roboty sa przeciez moderatorzy.

Uprawnienia umieszczania postów