Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Collin 4

Mieszany widok

Collin 4

A może ktoś pykał w nowego Collina 4
    Napiszcie co sądzicie o tej gierce

Re: Collin 4

Nie grałem, ale mam nadzieje że 4 część jest znacznie lepsza od poprzedniej, bo 3-cia to bylo jakies nieporozumienie chyba...

WnB
    Guest

no 3 byla do d..... , a najbardziej pokrecone jest tam sterowanie....... :-| ............najlepsza gierka to NFS Underground i to jak sie gra przez neta z francuzami lub brazylyjczykami Pozdro 4 alll

Adam Fojcik
    Guest

Ja sobie pogrywałem, i sądze że gierka jest fajna, tylko że chyba nieco za łatwaAle to chyba lepiej niżby miała być za trudna
    Ogólnie mnie sie podoba, tylko gdyby nie była taka powalona sprawa z tymi etapami i samochodami, co są zablokowane. Wiem że to zabrzmi dziwnie, ale już tłumaczę:
    Sytuacja wygląda tak, że gdy grasz na poziomie hard, to odblokowujesz wszystko co jest zablokowane dla poziomu Hard, a to co jest dla easy i medium nie...więc jeśli chcesz mieć wszystko odblokowane w 100 % musisz przejśc grę we wszystkich trzech poziomach trudności...(głupie to trochę)

Poza tym wrażenie robi grafa, no i niezbyt duże wymagania sprzętowe - u mnie giera chodziła jak ta lala, w 1024*768 w 32 bitach i wszystkich detalach na full, a wcale (aż) tak wypasionego sprzętu nie mam

ogólnie pyka sie bardzo miło

Uprawnienia umieszczania postów