-
wodne małpki
możecie mi powiedzieć co to są te "wodne małpki" oferowane na allegro??
dołączam link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24204534
-
Re: wodne małpki
to sa takie krewetki, jakby większe dafnie, jajeczka tych skorupiakow potrafia przezyc wiele lat w ekstremalnych warunkach i nic sie z nimi nie dzieje (widzialam program, jak je gotowali a potem z tych jajeczek kluly sie zdrowe stworzonka). czego ci amerykance nie wymysla...z drugiej strony, ciekawe zyjatka, maja ciekawe stadia rozowju i latwo sie rozmnazaja
-
-
Te "Małpki morskie"to zwykla Artemia inaczej Solowiec, ten skorupiak stosowany jest w akwarystyce jako mikro pokarm dla narybku.
-
czego ludzie nie wymysla chyba wystawie na allegro puzzle z wylinki mojego agamka))
-
Faktycznie w Stanach juz od wielu lat jest moda na te "malpki". W wielu filmach sie ten wątek przewija, np. w Southparku byl caly odcinek o nich ;>
-
doskonale wiem co to jest solowiec i wiem o jego właściwościach, ale czym to się karmi i jak się tym opiekuje żeby dorosło do dorosłych, jak to się rozmnaża tego to nie wiem
może mi powiecie?????
może bym zaczął hodowle
-
widziałem takie cuś zamknięte w kuli szklanej, we włoszech
-
Amos and Andy - w tym filmie koleś się zwierza że miał takie ale zaczeły śmierdzieć więc mama mu do kibla wylała :P
-
Fakt, też. Nicolas Cage miał małpki ) Na marginesie, niezły film.
Uprawnienia umieszczania postów