Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Spirytyzm :)

Re: Spirytyzm :)

Ramm nie pisz takich postow bo ludzie od Cibie pajaka nigdy nie kupia. Jeszcze pomysla ze jakis nawiedzony do nich przyjdzie

wierzcie lub nie duchy istnieją(rany teraz to i ja jestem nawiedzona...) niegdyś zajmowałam się tarotem i czarną magia...dalej nie piszę...

Ogladalem film 6sty zmysl czy jakos tam), ale na powaznie Rammstain; bylem swiadkiem paru takich zdarzen ze ukaszenie Lividium to pryszcz
    p.s.Napisz na gg to pogadamy!!Dobrej nocy

Hmm...
    Tez w to nie wierze chyba za twardo stąpam po ziemi, mysle ze tego typu seanse to nic innego jak oszukiwanie wlasnego siebie wmawiamy sobie ze jak bedziemy skupieni i cos tam bedziemy rytualnie wymawiac to zjawi sie jakas istota nei z tego swiata To tak jak wziasc tabletke od bolu glowy, bol mija zanim zacznie dzialac tabletka bo mowimy sobie "O wziolem tabletke to mnie przestanie bolec" jak sobie cos podswiadomie wmawiamy to widzimy i czujemy to co chcemy, mysle ze jakbym zaczol sobie mowic ze mi szklanki tancza w kredensie to by zaczely tanczyc

Pozdrawia bezduszny Nazer.

Iguana iguana rhinolopha 0.0.1
    Morelia spilota variegata 0.1

a co myslisz o samospadajacych rzeczech np szklanki która stoi 30 cm od blatu stołu, ktory niewykazuje znacznych odchyleń od poziomu(sprawdzałam) albo oderwanie sie kalendarza od ściany w taki sposób że znalazł sie 1,5m od niej ponieważ jakby odskoczył a nie sie zzsuął(dodam że wisiał na wystającym bolcu o długości 2cm)

Persea - Gdy moja mama chodzila do liceum bawiła sie w spirytyzm. Z niewyjasnionych przyczyn pozniej zaczeły dziac sie rzeczy typu: sciana zalana olejem itp :]

rammstein to u ciebie rodzinne widze??
    duchy istnieją owszem ale tylko złe stąpaja po ziemi buuuu i niczego dobrego ci nie pzyniosą napewno daje głowe!
    pozdrawiam

rodzinne ? :>
    czy ja wiem ;]

dobra koniec tematu :]

persea a widzialas na wlasne oczy jak szklanka sie przesuwa po blacie i spada albo jak kalendarz sam sie sciaga z 20 cm bolca i spada na ziemie???????????bo wiesz jesli nie to wiesz moze np podmuch wiatru przy otwartym oknie go zrzucil albo ktos go zrzucil, a szklanke ktos mugl sam zrzucic u mnie w domu szklanki nawe same z szafek spadaja i sie tluka widzisz drzwiczki sie otwieraja i szklanka bach na ziemie ale wiesz ten duch to moja 10 letnia siostra ktora nie ma daru przyznawania sie do winy. Tak jak napisalem jesli czlowiek w cos wierzy to tak mozna wiele zobaczyc nie mowie ze to zle. Ludzie wierza w boga i tez widza cuda bo chca je widziec. Dla mnie to kwestia wiary.

niestety widziałam to i wiele innych dziwnych osobliwości w przeszłości-takie życieale zostawmy ten temat bo jeszcze splonę na stosie

Uprawnienia umieszczania postów