-
Re: Spirytyzm :)
skończ, nie jesteś w temacie to sie nie odzywaj.
-
ciocho siedz msk ! :>
spirytyzm jest bardzo ciekawy i zawsze warto sprawdzic czy to dziala
-
Hehe, pewnie tak, ale juz nie komentuje, bo Obcy rozkazal, zebym sie nie odzywal, gdyz on sie zna, a poza tym bardzo sie go boje, bo jest taki grozny i obcy =)
-
-
Taaa Adam ma racja uprawialem seans spirytusowy kilka razy ale podczas ostatniego, kiedyz to mielismy dobre osprzętowanie dostałem takiego kopa od duchow ze prawie znalazłem sie w zaswiatach(w samą godzine 00.00) troche pozwiedzałem a nic ciekawego nie bylo. Nastepnego dnia tak jak wspomniał Adam mialem baaaardzo wielki bol głowy bo te duchy tudziez lucyfery troche mnie zmeczyly.
Niepolecam bardzo wyczerpujących seansow osobom niedoswiadczonym, moze sie to skonczyc ostra niewydolnoscia mozgu ktorej objawy mozecie podziwiac u mnie
-
HAHA
Dajcie spokoj :>
Adam - dobry tekst ;]
-
ramms, kup se wpierw tabliczke ouija ;-)
powiem, jak pewna oswieceniowa dama: "ja w duchy nie wierze, ale bardzo sie ich boje" ;-)))
-
Lepiej sie z tym nie oglaszac na forum
Polecam pisac na Astral dynamics, albo na forach organizacji okultystycznych. Mozesz zapisac sie do Dragon Rouge, ale chyba swoich lozy nie maja w Polsce, albo dopiero taka powstaje. Tam cie na pewno naucza tego, co chcesz, ale to jest troche drogie i jak nie placisz skladek, to wykopuja Cie z organizacji zanim sie zorientujesz.
Tutaj na pewno nikt Ci nie pomoze. Samo czytanie o wywolywaniu duchow tez zbyt wiele nie da, a jedynie narazi Cie na smiech innych.
Spirytyzm wymaga pewnej pracy nad soba i na pewno nie osiagniesz nic metoda prob i bledow.
Same materialy tez ci sie na wiele nie zdadza, bo potrzebujesz kogos, kto ci w tym pomoze.
Ja nie zamierzam wywolywac duchow.... mam 2 zalozenia:
1) Jezeli one nie istnieja, a jest takie prawdopodobienstwo, to wszystkie te praktyki sa jedynie strata czasu.
2) Jezeli one istnieja, a tez jest takie prawdopodobienstwo, to ryzykuje utrata rozumu i dozywotnimi wakacjami w psychiatryku, jak to bylo w wielu przypadkach, ktorych tu nie bede opisywal... Sam Thomas Karllson, ktory jest uwazany za jednego z najwiekszych znawcow dziedziny przyznal, ze podczas inwokacji o malo nie postradal rozumu, gdyz to co wezwal go przeroslo.
Ale czy mowi prawde.... ? Ja sie przekonywac nie zamierzam.
Wiec najpierw po prostu zastanow sie, po co chcesz wywolywac ducha? Jezeli po to, zeby przezyc niezapomniana przygode, to odpusc sobie, bo to nie jest warte ryzyka. Mozesz probowac szczescia z tabliczkami itd. ale przyznam, ze ja tam nie wierze zbytnio w takie metody.
Mam jakies ksiazki w pdf o tym, ale dam sie ogolic tepa ceglowka, ze na 100% Ci sie one nie przydadza.
-
-
w to wszystko moim zdaniem to pic na wode fotomontaz :/
Uprawnienia umieszczania postów