Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Spirytyzm :)

Spirytyzm :)

Czy ktoś z Was zna się na spirytyzmie, czy ktoś z Was praktykował ?
    Dziś przeprowadzałem seans ale nie jestem pewny czy sie udał :/
    potrzebuje kilku info na ten temat...w razie czego piszcie na gg

Mile widziane równiez osoby ktore znaja sie na czarnej magii :>

redknee
    Guest

Re: Spirytyzm :)

tatatata czarnej magii nie ma !!

:P

Rammstein, za duzo filmow.

bajki...

raczej nie...
    ten seans mi sie chyba udal.
    To dluga historia, ale naprawde to dziala.

jeszcze raz sprobuje tym razem okolo 1:00 w nocy. :]

Mam cos co moglo by Cie zainteresowac.Poza tym mam znajomego ktory moglby Ci powiedzec cos na ten temat od troszke innej strony.Jak cos to moje GG jest w profilu.

Rammstein, zachowujesz sie troche jak malolat, ktory przyjara zielsko i rzuci sie na Internet zeby inni widzieli, ze przyjaral zielsko i jaka mial jaaaaaaaaaazdeeeeee =)

A tak w sumie, nie wiem czy jakas przydatna pomoc uzyskasz w gronie terrarystow zainteresowanych zwierzyna. Napisz do jakiejs sekty, idz do ksiedza, albo moze na osiedlu masz jakiegos kolesia, ktory nie wychodzi z domu cale zycie, bo probuje otwierac swoje czakry

Adam Fojcik
    Guest

ze spirytyzmu, to ja uprawiam jedynie w piwnicy seanse SPIRYTUSOWE Przychodzi kilku kolegów, tudzież koleżanek - obowiązkowymi z pólitrowymi napojami destylowanymi, bo jakże bez rekwizytów? - i zaczynamy seans:P

Ale słuuchajcie : po takim seansie strasznie głowa booli na drugi dzień...to są efekty konszachtów z diabłem, tudzież z duchami....takie seanse mogą odprawiać jedynie zawodowcy - jeśli potrzebujesz porad dotyczących urządzania takich kontaktów z zaświatami, zadzwoń pod ogólnopolski numer 0700 666 666 (8,99 zł/sek. +VAT+ZUS+AKCYZA - UWAGA ! NA PEWNO SIE NIE DODZWONISZ, A JEŚLI NAWET TO STRACISZ FORTUNE! ) a nasz wykfalifikowany pracownik zjawi sie w przeciągu najbliższych 24 godzin

!!UWAGA!! Powyższy tekst jest całkowicie wyssany ze wszystkich moich palców !! Jeżeli komukolwiek tekst sie spodobał prosze słać prośby o więcej - a jeśli sie nie spodobał to trudno, wasza strata:P

Chociaz, Rammstein, moze to Ty jestes tym kolesiem, ktory cale zycie nie wychodzi z domu i probuje otwierac swoje czakry, a zwlaszcza, manipulujac konczynami gornymi, okolice czakry Swadhisthany

Uprawnienia umieszczania postów